Saçlarım hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarım hakkında
Arkadaşlar ben okula gitmeden her sabah saçlarımı yıkamak zorunda kalıyorum. Bunun nedeni yatakta :) yatış tarzımla alakalı. Nasıl bilmiyorum ama her sabah kalktığımda saçlarım dehşet verici oluyor. Yikamadan da düzelmiyor. Biraz uzun saçlarım. Kısaltamam da. Seviyorum uzun olmasını. Şimdi hasta olurum diye korkuyorum. Ne yapmalıyım bi tavsiye verin.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Saç filesi kullan

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
O ne be rahat edemem ki öyle o kadar da uzun değil saçım 5 cm var yok ama nerde bulurum denemekte fayda var

Revengeful

Emekli Yönetici
aynı durumdayız

Burak

Üye
saçlar ah saçlar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
benimde saclarim uzun hatta 7-8 cm falan sabah bozuksa hemen kafami soguk suya tutuyorum 10 saniye falan hem uykum aciliyo hem saclar duzeliyo hemen havluyla siliyorum 10 dk icinde kuruyo zaten yikamaya gerek yok yani her sabah

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
kestirmek en iyi yok bak ben kurtuldum düzeltme ihtiyacım yok kabartma derdi yok sırf kabardığı için kestirdim

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Kışın elimi soğuk suya bile sokmuyorum kafamı hiç sokmam. Ya öyle bildiğiniz gibi değil saçımı düzeltmeyince yani yıkamayınca acıyo saçım acayip bisi :) kestirince de gene uzuyo :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kışın elimi soğuk suya bile sokmuyorum kafamı hiç sokmam. Ya öyle bildiğiniz gibi değil saçımı düzeltmeyince yani yıkamayınca acıyo saçım acayip bisi :) kestirince de gene uzuyo :)

bir dk nasil aciyo ya? Bak sende sicak suya tut kafani demokraside careler tukenmez :oke: ya ama kafam su acimaya takildi nasi aciyo ilk defa duydum boyle bir seyi

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ya saç hani yukarı kalkar sen düzeltirken acır hiç mi olmadı ya? Tabi benim saçlarım tamamen yamuk olduğu için otomatik acıyo :) ayrıyetten sıcak suya tutup şampuan döküp yıkarım daha iyi mis gibi kokarım kızlara :) sadece su tutmakla olmaz dimi

SHS

SHS

Üye
saçlarını aldır :zuhaha:

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Sen var ya sen hep beni konudan soğutuyosun.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ya saç hani yukarı kalkar sen düzeltirken acır hiç mi olmadı ya? Tabi benim saçlarım tamamen yamuk olduğu için otomatik acıyo :) ayrıyetten sıcak suya tutup şampuan döküp yıkarım daha iyi mis gibi kokarım kızlara :) sadece su tutmakla olmaz dimi

capkiiin :D anladigim kadariyla sac tellerin biraz kalin(uzman gibi konustum yalniz :) ) kestir ya da katlan saclarina:oke:

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Kestirince de acıyo :) bak aklıma fıkra geldi. Temel doktora gitmiş doktora şöyle yapınca acıyor demiş doktor da yapma o zaman demiş :) kafam uçuyo uykum geldi

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ben en iyisi her sabah saçımı yıkamayı problem etmeyeyim :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aksamdan yıka
sabaha kadar seklı bozulsun kabarsın
evden cıkmadan sekıl verırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt