saçlarım dökülüyor :( tafsiyelerinizi bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
saçlarım dökülüyor :( tafsiyelerinizi bekliyorum..
merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım. yaz tatilinde saç uzatmıştım ve dökülme yoktu. bunun yanısıra çok saç şekillendirici kullandım açıkcası.. hergün 2 3 defa duş alıyordum ve saçlarımı kurulamıyodum hava sıcak olduğu için. belirsiz aralıklarla saç diplerim ağrımaya başladı dokununca acıyordu. ki hala öyle. saçlarımı kestirdikten sonra saçlarımın aşırı bir şekilde döküldüğünü gördüm. parmaklarımı saçlarımın arasına daldırıp çektiğim zaman gerçekten çok aşırı saçlarımın döküldüğünü görüyorum. bunu nasıl durdurabilirim ? ve çok stresten mi oluyor hiçbir fikrim yok.. şimdiden teşekkürler..
 


kezban yenge

kezban yenge

Üye
stres stres stres... Genetik te olabilir.Ayrıca ağrımasının nedeni saç nezlesi.Yandexten araştırabilirsiniz
 
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
eh şekillendirici kullanıyorsun sonra neden dökülüyor diyorsun. Bir süre saçlarını rahat bırak tarak bile sürme. Sonra kepeklenme ve kaşıntı olursa dökülenın yerine yenisi çıkıyor demektir. O da olmazsa minokdasil şampuan kullan belki fayda eder. Ve takıntı yapma saç olayını(tabii lokal olarak çok aşırı dökülüyorsa saçkıran olma ihtimaline karşı bir hekime danış. Not: tafsiye değil tavsiye dikkat edelim.
 

bayon

Üye
benim de öyleydi cildiye uzmanına gittim çok iyi bi şampuan yazdı yani saçlarımin sağlığını ona borçluyum bence de bi doktora gitmen şart
 
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduğunuz icin teşekkürler.. en kısa zamanda doktora gidicem .. bu arada genetiksel olma ihtimali yüksek.
babamın, abimin ve dayımın bile saclarının yanları yok. ama birden bire dökülmeye başlayınca neye uğradığımı şasırdım özgüvenimi dahi azda olsa etkiledi..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt