Saç Şekli (Yardım ltfn)

Sponsorlu Bağlantılar

acinar66

acinar66

Üye
    Konu Sahibi
Saç Şekli (Yardım ltfn)
Slm arkadaşlar ben saçlarıma adam akıllı bi model-şekil vermek istiyorum[:o].

Saçlarım yumuşak[:)]. acaba uzatsammı ? [8D] yoksa yanları hafiften kısaltıp üstleri diksemmi köpk balıı tarzı ?[8D]
resimleri ekledim. önerilerinizi bekliyorum .

legend5858

legend5858

Üye
tmam analdık da gözerlini nie kapatıyon :) uzat derimmm güzel durur

huri$

huri$

Üye
hayiryaa ablacim sen beni dinle bak bosver kopek baligi tarzini felan bence alnin acik olsun arkalara yanlara dagilsin ondeki saclarin ama yanlari bide arka kisimlari uzat iste su resimde siritan kizin saclari gibi fakat biraz daha kisa tabe alnin acik olsun dedigim gibi insallah anlatabilmisimdir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
3 numaraya vur gitsin yaa :ehe veya kirpi yap

acinar66

acinar66

Üye
    Konu Sahibi
hayiryaa ablacim sen beni dinle bak bosver kopek baligi tarzini felan bence alnin acik olsun arkalara yanlara dagilsin ondeki saclarin ama yanlari bide arka kisimlari uzat iste su resimde siritan kizin saclari gibi fakat biraz daha kisa tabe alnin acik olsun dedigim gibi insallah anlatabilmisimdir

şunun gibi mi ? anlamamşmıyım yoksa

dvdvilla07

dvdvilla07

Üye
Utangaç Senii xD

aLone

aLone

Üye
bi kere yanlar kısa önler uzun olmamış.yanlarıda uzat madem önlerinde resimdeki gibi yap yakışır ama yaşın kaç senin böyle bu yaşta saç baş ne ayak:ehe

acinar66

acinar66

Üye
    Konu Sahibi
bi kere yanlar kısa önler uzun olmamış.yanlarıda uzat madem önlerinde resimdeki gibi yap yakışır ama yaşın kaç senin böyle bu yaşta saç baş ne ayak

:ehe bencede zaten bi daha böle yaptırmıcam. :ehe 16 yaşndaym az mı ya? saol yormn için:oke:

aLone

aLone

Üye
kaçlısın sen:)

acinar66

acinar66

Üye
    Konu Sahibi
93'lüyüm