Sabri taraftara ayakkabı fırlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sabri taraftara ayakkabı fırlattı
Galatasaray'ın, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda'nın Tegelen kasabasında bu akşamki antrenmanı sonrası futbolculardan Sabri ile bir gurbetçi taraftar arasında arbede yaşandı.

Sarı-kırımızılı ekibin kaldığı otelin önünde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir gurbetçi taraftarın, Sabri'nin olumsuz yanıtı üzerine hakaret ettiği, bunun üzerine Sabri'nin de ayakkabılarını gurbetçiye fırlattığı öğrenildi. Yaşanan kargaşayı, araya giren diğer gurbetçiler ve Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in fazla büyümeden önlediği bildirildi.

Ligtv

İnanın hayatımda gördüğüm en sinir oyunculardan biri..Aşırı nefret besliyorum bu oyuncuya..yıllardır bıktık artık , bir adım ilerleyemeyen , üstüne koyamayan , ve devamlı maçlarda gereksiz konuşan bir oyuncu..Bu ayar da bir oyuncuyu Gs da tutmaları gerçekten ayıp olarak nitelendiriyorum..! Şahsi fikrim.

Cynical

Cynical

Üye
Katılıyorum. Son 10 senedir adamın gelişen tek yönleri çenesi ve egosu. Kendini Ronaldo filan sanıyor zavallı, her yeri afra tafra... Bu adamı seven bir tane bile Galatasaraylı yoktur herhalde. Bedava versinler, hatta üstüne para versinler de gitsin artık.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ağır konuşmak istiyorum ama bir yönetici olduğum için yapamıyorum. Çok terbiyesizce bir davranış.

arslansem

arslansem

Üye
Hadi Sabri devamını bekliyoruz :ehe

Hellboy®

Hellboy®

Üye
karışmayın küçük enişteye :ehe

aLone

aLone

Üye
nefret ediyorum bu sabrdn işi gücü kavga dövüş adam olmaz bu

Atakan

Atakan

Üye
Küçük Hasan seni :ehe

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
tinerci işte nolcak

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Şu yorumlar gösteriyor ki Sabri nefret edilen bir oyuncu..

Bir çok Galatasaray lı arkadaşım da en nefret ettiği oyuncu SABRİ..!

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Euro 2008 de Lahm'n adeta maymun ederek geçip Semih'e yaptığı asistten sonra havaya nasıl zıpladığınız günü aklınıza getirin...
+ Galatasaraylılar Bordeaux Macındakı 4. Golü hatırlayın

Atakan

Atakan

Üye
Euro 2008 de Lahm'n adeta maymun ederek geçip Semih'e yaptığı asistten sonra havaya nasıl zıpladığınız günü aklınıza getirin...
Orası öyle ama lakapları bile
Provakatör,manyak vs. vs.
Ama ne olursa olsun milli oyuncumuz

Cynical

Cynical

Üye

Tribüne gönderdiği ortalar, dar açıdan kaleye gönderip stad dışına attığı şutlar, direk baraja vurduğu serbest vuruşlar, ağzından salyalar saça saça taç atışına bile yaptığı itirazlar, kademeye giremediğinden yediğimiz goller, amigo gibi taraftara ettirdiği küfürler... 2 maç değil 200 maç çevirse o şekil yine de bu adamı sevmem.

Mic Jack

Mic Jack

Üye
Haber doğruysaa Yuhhhh yani Sabrii.. iyice çığırından çıktıı.

arslansem

arslansem

Üye
Zararı faydasını kat kat geçti.Zaten o kadar faydası olmasaydı şu anda Galatasaray da olmazdı :)
Neyse ya inşallah Uğur eski formuna kavuşur da Sabri dışarıda kalır :oke:

djsalih91

djsalih91

Üye
ya abi onu bunu boşverin ayakkabı fırlattığı adamın hali nolacak iyi sabrinin ayak numarası küçük yani yoksa :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt