Sabancının Krizde Büyüme Yolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sabancının Krizde Büyüme Yolu
Sabancı Holding'in Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer, Teknosa’nın 2008 ve 2009 yılına dair değerlendirme ve öngörülerinin yapıldığı toplantıda önemli değerlendirmelerde bulundu.

SwissOtel'de Teknosa hakkında detaylı bilginin verildiği toplantıda konuşma yapan Haluk Dinçer, Sabancı Grubu'nun perakendede Carrefoursa, Diasa ve Teknosa şirketlerinin bulunduğunu hatırlatarak, söz konusu üç şirketin toplam yatırımının bu yıl 180 milyon dolar olacağını belirtti.

Romanya'da işlerin bekledikleri gibi gitmediğini, bu konuda biraz acele ettiklerini söyleyen Dinçer, açtıkları 6 Teknosa mağazasını kapattıklarını açıkladı. Dinçer konuya dair şu bilgileri verdi: "Çünkü Romanya'da işler daha sonra çok kötü gitti. Bizim bölgede büyüme vizyonumuzda herhangi bir değişiklik yok. Sadece zamanlamada biraz gecikme olacak" şeklinde konuştu. Türkiye ve dünya pazarına ilişkin kritik bilgiler aktaran Haluk Dinçer'in konuşmasını dinlemek için izleyin.

:: 'Krizden etkilenmemek mümkün mü?' diyorsanız fikirlerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Yazan: Cem Sünbül
SDN
 
Salihyet

Salihyet

Üye
bende rahmetli öbür dünyadan yol mu gösteriyor dedim içimden :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
371
bydexer
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
402
HeiLmasTer®


Üst Alt