saatleri ileri almayı unutmayın..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
saatleri ileri almayı unutmayın..
SAATLERİ İLERİ ALMAYI UNUTMAYIN ANKARA - Yaz saatine bu gece geçiliyor. Saat 03.00'de saatler bir saat ileri alınacak.
Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Mart tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştı.
Buna göre yaz saati, bir başka deyişle ileri saat uygulaması, bu gece saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınarak 04.00'e getirilmesiyle başlayacak.
Uygulama, 28 Ekim Pazar günü saat 04.00'de saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.

anadolu ajansı..

omayra

Üye
Saatler 1 saat geri alınınca çok seviniyorum. Sanki bu saati iyi yaşayamadın, al sana bir şans daha deniliyor gibi geliyor. Saatler ileri alındığında ise sinir oluyorum. Birileri zamanımı çalmış gibi geliyor. Saçma ama, böyle hissediyorum. Saatlerin ileri alınmasına karşıyım :) Teşekkürler Jöly hatırlatma için :spr

__Midas__

__Midas__

Üye
bu gecemi alıncak ya,ben şimdiden alayım,unuturum sonra...

Exalans

Exalans

Üye
teşekkürler

thebora

Üye
ben unuttum,bu sabah işe rötarlı gittim 1 saat.Kimsede saati unuttuğuma inanmadı ama neyse...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
:) Teşekkürler jöly, Bu sabah bi çok kişiyi hüzüne uğratan konu bu .

karides

Üye
Saatler 1 saat geri alınınca çok seviniyorum. Sanki bu saati iyi yaşayamadın, al sana bir şans daha deniliyor gibi geliyor. Saatler ileri alındığında ise sinir oluyorum. Birileri zamanımı çalmış gibi geliyor. Saçma ama, böyle hissediyorum. Saatlerin ileri alınmasına karşıyım :) Teşekkürler Jöly hatırlatma için :spr

Bi alemsin Omayra. 28 yıllık ömrümde aklıma gelmemişti bu dediğin :D :kop: . Ben sadece daha fazla uyuyup uyuyamayacağıma bakarım. Mesela yarın saat 07:00'da büroda olmam gerekiyor. Bu da eski saatle 05.00' de kalkmam demek. Ben sadece buna üzülürüm. Galiba biz erkekler sizden çok daha düz düşünüyoruz.

sublieutenant

sublieutenant

Üye

:ehe :kop: :kop: :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt