Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saat widgetleri kullanımı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilyas2107
Üye
Konu Sahibi
saat widgetleri kullanımı
ya beyler ben şimdi bu saat widgetleri var güzel güzel ekranda gözüküyorlar şimdi ben verilen vidgetleri yüklüyorum telin hafızasına c ye yani ama sonra ne yapmam gerek yani bu widgeti nerden açıyoz teldende ekrana geliyo
Violonist
Üye
ev ekranının boş bir yerine bas ve basık tut. Widget ekle diyerek istediğin saati açabilirsin.
ilyas2107
Üye
Konu Sahibi
iyide kartdeşim dedigini yapıyorum o zamanda telin orjinal saatlerini koyuyo benim yükledigim widget nerdeki
- - - Eklendi - - -
yardım plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
- - - Eklendi - - -
yardım edecek yokmu
Mad EagLe
Üye
Uygulama yöneticisinden saat widgetlerinin hepsini kaldır.
iyide zaten saat widgetini kurmuş, eskisini kaldırmasına ne gerek var kurulumda sorun yaşamıyor,
kurduğu saat widgetini widget menüsünde bulamıyor arkadaşin sorunu başka bence
iyide zaten saat widgetini kurmuş, eskisini kaldırmasına ne gerek var kurulumda sorun yaşamıyor,
kurduğu saat widgetini widget menüsünde bulamıyor arkadaşin sorunu başka bence
haklısın ama yeniden başlatmamış ben garanti olsun diye öyle anlattım yeni saat widgeti yüklediğinde eski widgeti silmiş olsan bile o widget tekrar çıkabiliyor widget ekle diyip ekrana koyduğun zaman hatta bazen yeni widgetle karışıp ortaya başka birşeyde çıkabiliyor bazen yeniden başlatmaya bile kalmadığı oluyor hatta ama anlattığım yöntem en temizi.
haklısın ama yeniden başlatmamış ben garanti olsun diye öyle anlattım yeni saat widgeti yüklediğinde eski widgeti silmiş olsan bile o widget tekrar çıkabiliyor widget ekle diyip ekrana koyduğun zaman hatta bazen yeni widgetle karışıp ortaya başka birşeyde çıkabiliyor bazen yeniden başlatmaya bile kalmadığı oluyor hatta ama anlattığım yöntem en temizi.