Saat ve Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

byhas

byhas

Üye
    Konu Sahibi
Saat ve Mesaj Sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim bu hesaptan yaptığım tüm yorumlarda şu yazı çıkıyor:
Mesajı düzenleden düzenliyorum fakat her yorumu düzenlemekte vaktimi alıyor malûm mobildeyim :)
Birde saat sorunu var.
Ben mesaj yazdığımda saat 9.03'tü fakat yorumun mesajında saati 6 olarak gösteriyor. (Forum saatim GMT+2 İstanbul'a ayarlı) Görüntüsü:

Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkeze şimdiden teşekkürler..

Incredible

Incredible

Üye
Senin tarayıcı ayarlarında bozukluk olabilir.Ben mobilde sorun görmedim :)

hikmet366

hikmet366

Üye
ya şuan forumda öyle bir sorun var yazı yazınca bozuk çıkabilıyor bazen ama saat ise şöyle oluyor sen 9 3 geçe mesajı yazarsın 9 6 geçede ınternetin yavaş olduğu icın yavaş gönderır o yüzden yani sen mesajı 3 dk içınde mesajı yazıp gönderırsin bırde net yavaşsa 3dk içınde gônderırsin

- - - Eklendi - - -

ya şuan forumda öyle bir sorun var yazı yazınca bozuk çıkabilıyor bazen ama saat ise şöyle oluyor sen 9 3 geçe mesajı yazarsın 9 6 geçede ınternetin yavaş olduğu icın yavaş gönderır o yüzden yani sen mesajı 3 dk içınde mesajı yazıp gönderırsin bırde net yavaşsa 3dk içınde gônderırsin

byhas

byhas

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Öncelikle yardımın için teşekkürler. Ama ben mesaj attığımda saat 9.36 mesajın gittiği saat 6.36 tarayıcıda yavaş değil saniyede 2736 kb yapıyor :s

hikmet366

hikmet366

Üye
rica ederim ama ben anlamadım yöneticıler yardımcı olurlar

Anil-D

Anil-D

Üye
bendede bozukluk yok

Legendary.

Legendary.

Üye
saat olarak bende de sorun var :D

Süleyman

Süleyman

Üye
sayfanın en altından masaüstü sürüme geç ve bu linke tıkla en alttan orjinale dön butonuna bas ve değişiklikleri kaydet. Saat ayarınıda buradan kontrol et. Sonra en alt sağ köşeden mobil light temasını seç.

www.maxicep.com/profil/secenekler/

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum buraya yorum yapıyorsun ve yorum saati normal görünüyor, Sen sorunu nereye yorum yaparken alıyorsun?
Senin pc saati ileri olmasın :ehe

umitgul18

umitgul18

Üye
Saat sorunu bende de var ama pc olmadığı için mobilden uğraşmadım. Sen de uğraşma. Olan saate 3 saat ekle normal saati bulursun :D

byhas

byhas

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]
dostum buraya yorum yapıyorsun ve yorum saati normal görünüyor, Sen sorunu nereye yorum yaparken alıyorsun?
Senin pc saati ileri olmasın :ehe

Kardeş sorun o değil zaten. Mesaj yazdığımda hep böyle oluyor.[/SIZE][/COLOR]

Takipçi Satın Al

Üst Alt