Saat harbiden geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Saat harbiden geldi
yandaki reklamlardan önce bu reklam e-postama gelmişti. ilk başta önemsemedim tabi. ama her yerde görünce dedim ki yalan değildir herhalde. üye oldum ve kargo ücretini ödedim. yaklaşık 3 hafta sonra bugün az önce kapım çalındı ve karşımda s.... kargo dan bir eleman. paketiniz var dedi. paketin üzerine bir baktım ki saat firmasından geliyor. evet, saat geldi. önce şaşırdım sonra da sevindim. saat gerçektende güzelmiş...

babam "ne gerek var"
dıyınce alamadım saatı

bi denemek lazım sanki
düzenleme : üye oldum saat seçimimi yaptım da konu sahibini yardımına ihtiyacım var bilgi konusunda

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Teşekkürler...

valla başta da dediğim gibi; ilk başta bende pek inanmadım. çünkü e-postalara hergün böyle bir sürü mesaj geliyor. ama siteyi inceleyince birden kanaat getirdim ve reklamı burada da görünce denemek istedim. ben saat vs. kullanmam. dedim eşime bir hediye olsun bari. adamlara helal olsun, sözlerinde durdular.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bi denemek lazım sanki
düzenleme : üye oldum saat seçimimi yaptım da konu sahibini yardımına ihtiyacım var bilgi konusunda

mesajına cevap yazdım. ancak; yazıyı burada da yazayım, belki diğer arkadaşlara da lazım olur:

ürünü sepete attıktan sonra, alışverişi tamamla seçeneğini seçin. ondan sonra teslimat bilgilerini girin. fatura ve teslimat adresi aynı olabilir. ödeme kısmında sadece kargo bedeli alındığından emin olun. yazılara dikkat edin. hatırladığım kadarıyla sadece kredi kartı kabul ediliyor. site güvenilir gibi gözüküyor ama ne olur olmaz, eğer bankanız destekliyorsa sanal kart bilgileri girin. yapı kredi destekliyor. sipariş onayında da bilgilerinizi teyit edin. ondan sonrası tamamdır. daha sonra siteye girdiğinizde, sağ üst köşede siparişlerim kısmından durumu izleyebilirsiniz. ortalama 3-4 hafta sürüyor ama belli olmaz daha erken de gelebilir. hayırlı olsun şimdiden.

herşey tamam da kredi kartı işi yatar

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Araştırdım biraz, saatler iyi değilmiş ve kargo ücreti 7-8 lira fazla söyleniyormuş

enkazcı

Üye
burada 5tlye çakmalar var müthiş bi saat
7 tl kargoya vermem 5 tlye saat alırım kalan 2 tlde kârım olur

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Araştırdım biraz, saatler iyi değilmiş ve kargo ücreti 7-8 lira fazla söyleniyormuş

bilemeyeceğim. gelen saat resimdekiyle aynı ve oldukça kaliteli bana göre. birkaç arkadaşım daha inceledi ve onlarda aynı şeyi söyledi; çakmaya hiç benzemiyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
10 lira öğrenci için çok para, vazgeçtim ben

Tepkiler: spy ghost

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Öğrenci sömürme mekanizması. Ağrı'da servis dolmuşlarına yerlileri çok az biniyor veya hiç binmiyor. Gerisi %90 öğrenci, %8-9 yabancı biniyor halk minibüslerine. Minibüs sahipleri önceden 75 krş olan öğrenci ve 1 TL olan tam biletleri +25 krş arttırdılar.

sabahları İETT öğrencilerle çalışıyor resmen bi sefer olmuştu , sadece öğrencilerle gitti 20 km yolu

Aga bu nedir
adamlar satmaya çalışıyo tabi gelecek yaa

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aga bu nedir
adamlar satmaya çalışıyo tabi gelecek yaa

ne nedir?
satmaya çalışıp çalışmadıklarını bilemem ben. genelde kimse kimseye bedava birşey vermez ve bu tür reklamların hepsi sahte diye bilirim. ancak saat gelince şaşırdım. arkadaşlarıda bilgilendireyim dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...