Sa
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Napıyonuz la? Kaç saattir şikayet gelmiyo gereksizlerden. Öldünüz mü? Yoksa bi iş mi karıştırıyonuz doğru söyleyin Genişletmek için tıkla ... Evet
minoo' Alıntı: Napıyonuz la? Kaç saattir şikayet gelmiyo gereksizlerden. Öldünüz mü? Yoksa bi iş mi karıştırıyonuz doğru söyleyin Genişletmek için tıkla ... Evet
Symbianist Üye Gulu Gulu' Alıntı: admin yazınca herkes cevap veriyo Genişletmek için tıkla ... Konuda ne yazdığına konuyu kimin açtığına bile bakmadan sadece başlığı görünce selamı aldım
Gulu Gulu' Alıntı: admin yazınca herkes cevap veriyo Genişletmek için tıkla ... Konuda ne yazdığına konuyu kimin açtığına bile bakmadan sadece başlığı görünce selamı aldım
Baydırman Moderator Symbianist' Alıntı: Konuda ne yazdığına konuyu kimin açtığına bile bakmadan sadece başlığı görünce selamı aldım Genişletmek için tıkla ... Belki sabancının sa'sı
Symbianist' Alıntı: Konuda ne yazdığına konuyu kimin açtığına bile bakmadan sadece başlığı görünce selamı aldım Genişletmek için tıkla ... Belki sabancının sa'sı
Baydırman Moderator Symbianist' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Taam vurma kafanı üzülüyom ben çok
Gulu Gulu Kapalı Hesap Symbianist' Alıntı: Konuda ne yazdığına konuyu kimin açtığına bile bakmadan sadece başlığı görünce selamı aldım Genişletmek için tıkla ... ama belki diğerleri o yüzden yapmamıştır
Symbianist' Alıntı: Konuda ne yazdığına konuyu kimin açtığına bile bakmadan sadece başlığı görünce selamı aldım Genişletmek için tıkla ... ama belki diğerleri o yüzden yapmamıştır
Symbianist Üye Genc007' Alıntı: Taam vurma kafanı üzülüyom ben çok Genişletmek için tıkla ... Üzülme tamam Gulu Gulu' Alıntı: ama belki diğerleri o yüzden yapmamıştır Genişletmek için tıkla ... Bence sen de haklısın
Genc007' Alıntı: Taam vurma kafanı üzülüyom ben çok Genişletmek için tıkla ... Üzülme tamam Gulu Gulu' Alıntı: ama belki diğerleri o yüzden yapmamıştır Genişletmek için tıkla ... Bence sen de haklısın
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: ama belki diğerleri o yüzden yapmamıştır Genişletmek için tıkla ... Aynen ben mesela harun abime yalakalık olsun diye yaptım
Gulu Gulu' Alıntı: ama belki diğerleri o yüzden yapmamıştır Genişletmek için tıkla ... Aynen ben mesela harun abime yalakalık olsun diye yaptım
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Aynen ben mesela harun abime yalakalık olsun diye yaptım Genişletmek için tıkla ... onu biliyoruz zaten
Genc007' Alıntı: Aynen ben mesela harun abime yalakalık olsun diye yaptım Genişletmek için tıkla ... onu biliyoruz zaten
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: onu biliyoruz zaten Genişletmek için tıkla ... Bu işi biliyosun hindiii