TrabLusGarP Samet2014
Üye
Sa Arkadaşlar Satılık tablet pc !
Selamın aleyküm. Bende arnova 10B G2 Tablet var Bu tablet açılmıyor. Ama ucuz bir fiyata satarım.Yakında Fotoğraf video yüklenecek . Tableti şarja takıyorsun arnova yazısı geliyor ve öyle kalıyor. Tableti şarjtan çıkarınca duruyor ve şarjı tamamen boşalana kadar arnova yazısı ekranda kalıyor ben bu tabletei satacağım çok sevideğim bir tablet 2 haftaya kadar alacağım . Bu tableti fiya verin bende ona göre davransım. Yukarda dediğim gibi video ve fotoğraflar en kısa zamanda yüklenecek. Tableti yaptırmaya çalışmadım siz yaptırabilirsiniz bundan dolayı ucuz fiyata veriyorum bide yetkili servisi ümraniyedeymiş üstün bilgisiyar ve maltepe diye bilgisiyarcı arnovanın teknik servisi Cevaplarını bekliyorum Tableti araştırabilirsiniz aslında iyi tabletti ama arzalandı. Tabletin 3d oyunlara filan giriyordu google play vardı .Bide uygulamaları sd-karta taşıyordun 40-50 mb uygulamalar 3-4-5 mb oluyordu bu çok iyidi 20-30 tane oyun indiyordum tabletin kendi hafızasının yarısına bile gelmiyordu . Bide Andiroid sürümü 2.3.1 sanırım .
valla bende bi tablet alacağım 2 hafta sonra tablet bana çok uygun onu almam gerekiyor yoksa daralırım