sa arkadaşlar ıphone 3 gs 16 gb 3.1.3 sürüm jb li. sıfır gibi bebek gibi baktım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
sa arkadaşlar ıphone 3 gs 16 gb 3.1.3 sürüm jb li. sıfır gibi bebek gibi baktım
arkadaşlar öncelkle slmlar. aylarca para briktrip bir mnyklık yapıp aldım ıphone 3 gs mi. ailem size ne söyliyim orta düzey diyebilirim. aldığım günden bu yana 5 ay geçti nerdeyse sokağa çıkarmadım.cihazı 0 diyebiliriz. sadece izmir içine satıyorum o da elden veririm. 1 150 tl istiyorum. pazarlık payı yoktur. cihazın her şeyiyle verecem isteyn arkadaşa.cihazın her yerini bildiğim içn her konuda yardımcı olurum. garantisi her şeyiyle vericem. gerekrse oturur saatlerce anlatırım sordugu butun soruları arkadaşın. satma nedenim tamamen kişisel. araba alıcam . parayı oraya eklıcem. hayatımda sahip olduğum en değerli şeydi bu telefon gözüm gibi baktım. ancak bizim gibilere bir numara büyük gelir bu telefon. alıcak arkadaş ciddyse yazssın bu konuya msn falan vereyim . şmdidn teşkkrler. resm fln kyamıyorum intrnt kafeden grdğim içn. saygılar

Mobil cihazlar için

Satılacak Cihazın:

Modeli..............:ıphone 3 Gs 16 gb

Versiyonu.........:3.1.3 jb li şu an

Y.içi/Y.dışı........:y.içi

Garanti..............:alalı 5 ay oldu kendi garantisi devam ediyordur extra yptırmadım

Fiyatı.................:1.150 pazarlıksız

Satıcının:

E-mail...............:anlaştığımız takdirde direk telefon ile irtibata geçeriz

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
soran eden kmse yk anlasilan

shade1907

Üye
arkadaşım paramız yok demişsin, şimdi araba alcam diosun.. ben olsam ben de yazmam. Başka bi kullanıcı adı al daha farklı bi şekilde pazarla malı.

satış müdürüyüm ondan söylüyorum

tugberk16

tugberk16

Üye
sen bu fiyata bu makıneyi satman çok zor imkansızda olabilir..

Vincent_Lord

Üye
Samsungj Jet + 350 TL veririm temizse

angelmel

Üye
bende de nokıa n97 var ustune 400 daha verıım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt