adoleb
Üye
sa arkadaşlar ıphone 3 gs 16 gb 3.1.3 sürüm jb li. sıfır gibi bebek gibi baktım
arkadaşlar öncelkle slmlar. aylarca para briktrip bir mnyklık yapıp aldım ıphone 3 gs mi. ailem size ne söyliyim orta düzey diyebilirim. aldığım günden bu yana 5 ay geçti nerdeyse sokağa çıkarmadım.cihazı 0 diyebiliriz. sadece izmir içine satıyorum o da elden veririm. 1 150 tl istiyorum. pazarlık payı yoktur. cihazın her şeyiyle verecem isteyn arkadaşa.cihazın her yerini bildiğim içn her konuda yardımcı olurum. garantisi her şeyiyle vericem. gerekrse oturur saatlerce anlatırım sordugu butun soruları arkadaşın. satma nedenim tamamen kişisel. araba alıcam . parayı oraya eklıcem. hayatımda sahip olduğum en değerli şeydi bu telefon gözüm gibi baktım. ancak bizim gibilere bir numara büyük gelir bu telefon. alıcak arkadaş ciddyse yazssın bu konuya msn falan vereyim . şmdidn teşkkrler. resm fln kyamıyorum intrnt kafeden grdğim içn. saygılar
Mobil cihazlar için
Satılacak Cihazın:
Modeli..............:ıphone 3 Gs 16 gb
Versiyonu.........:3.1.3 jb li şu an
Y.içi/Y.dışı........:y.içi
Garanti..............:alalı 5 ay oldu kendi garantisi devam ediyordur extra yptırmadım
Fiyatı.................:1.150 pazarlıksız
Satıcının:
E-mail...............:anlaştığımız takdirde direk telefon ile irtibata geçeriz
Mobil cihazlar için
Satılacak Cihazın:
Modeli..............:ıphone 3 Gs 16 gb
Versiyonu.........:3.1.3 jb li şu an
Y.içi/Y.dışı........:y.içi
Garanti..............:alalı 5 ay oldu kendi garantisi devam ediyordur extra yptırmadım
Fiyatı.................:1.150 pazarlıksız
Satıcının:
E-mail...............:anlaştığımız takdirde direk telefon ile irtibata geçeriz