S8530'la ilgili soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

errhan

Üye
    Konu Sahibi
S8530'la ilgili soru
arkadaşlar uzun zamndır araştırıorum ve hayırlısıysa haftaya wave 2 alıcam.. kafama takılan 2 konu var forumlarda okuduğum kadarıyla bazı kullanıcılar ınternet sayfasıda veya msj sayfasındakı arka planda beyaz üzerınde sarı lekelerın veya boydan boya bi şerit olduğundan şikayetçiler bi çok kişi bu konuda muzdarip.. birde fotoğrafta pembelık olduğu soylenıyo ama bunu fazla dert etmıyorum açıkçası.. şu ekrandakı sarı leke olayından dolayı tereddütlerım var bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok sevınırım.. şimdidien teşekkürler..

wpp_00

Üye
pembelik olayı çoğunda var wavelerin bence o kadar önemli değil bozmuyor resmi en azından benimki öyle. leke konusunda bi fikrim yok ilkkez duydum :S

alikartall

Üye
şu an wawe 2 mi keyifle kullanıyorum bahsettikleri gibi bir sorunla karşılaşmadım.

errhan

Üye
    Konu Sahibi
ya özellikle ocak aında yazılan yazılarda var bu sarı leke problemeleri.. acaba ilk seride boyle bi sorun varı da sonradan düzeltimi? inş. boyle bi sorunla karşılaşmam.. zaten internetten aldığım başka bi tel yüzünden 1 senedir uğrtaşıorum paramı geri almak için nihayet aldım bundada boyle bi sorunla karşılaşırsam en iysi nokia 1100 almak=) cvplarınız için teşekkür ederim..

alikartall

Üye
ya özellikle ocak aında yazılan yazılarda var bu sarı leke problemeleri.. acaba ilk seride boyle bi sorun varı da sonradan düzeltimi? inş. boyle bi sorunla karşılaşmam.. zaten internetten aldığım başka bi tel yüzünden 1 senedir uğrtaşıorum paramı geri almak için nihayet aldım bundada boyle bi sorunla karşılaşırsam en iysi nokia 1100 almak=) cvplarınız için teşekkür ederim..

Telefonumu internette daha ucuz olmasına rağmen istanbul fatih teknosadan aldım sebebi ise telefon hiç bir yerde satışta yok iken teknosalardaydı bakırköy de telefona baktım sol üst köşede bahsettikleri ekran problemi vardı.Aynı gün fatihe geçtim ve fatihteki telefonda öyle bir şey görmediğim için gözüm kapalı satın aldım.Şu anda gayet memnunum.

blue74

Üye
1 hafta oldu bende aldım wave 2 çok memnunum harika bir telefon

for_rock

Üye
1 aydır Wave2 kullanıyorum. ne sarı leke nede pembelik var.

viranufuk

viranufuk

Üye
bence al büyütülücek bi sorunu yok eğe büyük ekran-küçük ekran takıntın yoksa wave 1 al derim öyle bi ekran kalitesi başka telde yok yok eğer büyük ekranı seviyorum diyosan wave 2 al öyle sadece wavelerde pembelik sorunu var oda belli olmuyor şimdiden hayırlı olsun

errhan

Üye
    Konu Sahibi
inş. dediğinz gibi olur arkadaşlar.. wave 2 almak istememin sebebı buyuk ekrana sahıp olması hem intrernet hemde qwerty klavyede daha rahat msj yazabılmek için..aldığımda durumu sizinle paylaşırım ve tecrubelerinzden faydalanırım inş. cvplarınız için teşekkür ederim..

errhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumu bugn aldım hayırlısıyla.. inceleyerek aldım ve soylenen sorunlardan hıçbırıne rastlamadım.. harıka bi cihaz gerçekten..

silver021

silver021

Üye
Hayirli olsun arkadasim. bende wave 1 kullanici olarak icten ve samimi olarak söylüyorumki samsungun wave serileri piyasada büyük rağbet görüor ve kullanicilar son derece memnun. bende arada rastliorum pembelik sorunu denen konuya ancak ve lakin benimde hic basima gelmedi böyle bir olay. ekran yanior dediler ancak yanma olayida olmadi. hurafelere aldanma bence en dayanikli aletleri artik samsung üretiyor. özellikle wave serilerindeki ekran testlerini ve sağlamligini video sitelerinde gözler önüne seriyorlar. icin rahat olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt