s8530 wave 2 resmi güncellemesi yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

mugy1910

Üye
    Konu Sahibi
s8530 wave 2 resmi güncellemesi yapımı
arkadaslar ilk olarak kutudan cıkan kies cdsini takıp bilgisayarımıza yüklüyoruz.kesinlikle yeni sürüm kies olmayacak cünkü sorun cıkarıyor ve version yükseltemiyoruz.bu yüzden kutudan cıkan kies i yükleyeceksiniz. daha sonra telefonumuzdan baglantı kısmından kies secenegini secip usb kabloyu bilgisayara baglıyoruz.kies programı acılınca bilgisayarımızda bize kies in yeni sürümü war yüklermisin die soracak hayır diyeceksiniz ve eski sürümde kalacaksınız.daha sonra telefonumuz yükseltilsinmi diye sorar evet diyip dewam edeceksiniz.ben güncelledim daha hızlandı telefon.güncelleyince bilgileriniz silinmiyor fakat siz önleminizi alın.güncellerken telefon sarjı olmasına dikkat edin.

Telefon:S8530
önceki sürümüm: JVJK4
smdiki sürümüm: JVJL3

sorularınız warsa yanıtlayabilirim.kolay gelsin :)

abdlkrm_61

Üye
olmuyo yaww bilgisayara bağlıyorum telefonu, yükseltmeyi yap diyorum biraz bekliyo sonra hata olarakta 'wave 2 bağlantısı kesildiğinden üretici yazılımı yükseltmesiş durdu' yazıyo güncellemeyi yapmıyo. bağlantı kesilmesi olmaması lazım usb kablo ile bağlandım. güncellemeyi aşka türlü yapılabiliyo mu yardımcı olursan sevinirim tşkk

hsahin4

hsahin4

Üye
Cihazı ilk aldığımda bende bu güncellemeyi yapmıştım, yazılanlar doğru kesinlikle kutudan çıkan KIES ile (1.5.x.x) yapmalısınız. Aksi halde yapmıyor.

akdenizx

akdenizx

Üye
hım tesekkurler arkadaslar. bende guncellemeye calısıyorum ama hata alıyordum sımdı orjinal cd si ile deneyecegım

woflrain

Üye
ben kutudaki kieslede yaptım olmadı bağlantı kesildi diyo

Üst Alt