S8530 wave 2 dokunmatik ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

sleim

Üye
    Konu Sahibi
S8530 wave 2 dokunmatik ayarı
Merhaba arkadaşlar. Bende samsung s8530 wave 2 var. Dokunmatik ayarı nasıl yapılıyor.

----------Eklendi @ 01:56:00 ---------- Yazıldı @ 01:43:43 ----------

Kimse bilmiyormu bu işlemi. Yardım edecek yokmu

silver021

silver021

Üye
Bu resistif ekranlar gibi kalibrasyon ayarina ihtiyac duymaz. neden boyle bir ayara ihtiyac duydunki?

sleim

Üye
    Konu Sahibi
Bazen ekran elim ekrana değmemesine rağmen etkileniyor ve programı calıstırıyor. Bu sebeple belki kalibrasyon yapınca düzelir demiştim.

akdenizx

akdenizx

Üye
Arkadaşlar, wave servis kodları arasında dokunmatik hassasiyetini ayarlama da var ancak, sizlere tavsiyem hiç oynamamanız. Servis kodlarının biliçsizce kurcanması genelde faydadan çok zarar getiriyor. Kolay gelsin. :bigstar:

sleim

Üye
    Konu Sahibi
Ekran için gerekli olan servis kodunu biliyormusun akdenizx

silver021

silver021

Üye
Evet bazen ben de daha elimi surmeden tepkime veriyor :p alisirsin kardesim :D

szeer

Üye
Arkadaşlar, wave servis kodları arasında dokunmatik hassasiyetini ayarlama da var ancak, sizlere tavsiyem hiç oynamamanız. Servis kodlarının biliçsizce kurcanması genelde faydadan çok zarar getiriyor. Kolay gelsin. :bigstar:

aynen ben wave-1'de ekran için bir özelliği açtım ekran o zaman renk atıyor biraz film izlerken iyi oluyor dediler ama bakmadım neyse işte o özelliği açık yapıp kapattıktan sonra ekranımda bazı siyah kısımlar kahverengi gölgelenme yaptı ekran yanması ölü pixel ve dalgalanma vardı bide ekranımda bahaneyle değiştirdim ekranımı =)

kadsamuy

Üye
arkadaslar bu kodları hıc kurcalamayın ısın ıcınden cıkamazsınız ben sıtelerde kod gorunce bakmıyorum bıle sız uretenlerden dahamı ıyı bıleceksınız adamlar en uygun olanı ayarlamıslar zaten bence hıc kurcalamayın...

Takipçi Satın Al

Üst Alt