S8500XPKH1 Bada 2.0.1 (Resim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
S8500XPKH1 Bada 2.0.1 (Resim)
Bada 2.0 a geçmekte tereddüt eden arkadaşlar buyrun.

guro123456

Üye
1,2 den guzel ve gelismis oldugu kesin fakat androidin gorselligi yaninda genede sonuk kaliyor suan bendeki beta surumu benim canimi cok sikiyor gerci iki tik yapinca kitleniyor

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash
totx

totx

Üye
ssleri gördükçe içim gidiyor ama kiese düşmeden yüklemem:hmmm:oke:

erem.qns

erem.qns

Üye
Aynen bnde bekliyorum

szeer

Üye
yeni beta geleceğini duyurmuş samfirmware kiesi beklemeye devam. Livewalpaper ve sorunsuz flash destekli bir beta çıksa bile yüklemem :) Kies'ten olsun bizim olsun :)

• Beğen
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bana kalsa kiesi hiç beklemem de bada 1.2 deki yüklü oyunlar bu yazılımda şu an için çalışmıyormuş bu sorun kalksın ortadan hemen yükleyeceğim çünkü görsellik bana göre süper olmuş

• Beğen

szeer

Üye
bana kalsa kiesi hiç beklemem de bada 1.2 deki yüklü oyunlar bu yazılımda şu an için çalışmıyormuş bu sorun kalksın ortadan hemen yükleyeceğim çünkü görsellik bana göre süper olmuş

haklısın görsellik süper bence de fakat uygulama sıkıntı bide final sürümde livewalpaper olayının geleceği söyleniyor görsellik açısından o da farklı bir tat verir.

nidforspid

nidforspid

Üye
video cekerken donuyor ,bazen menude kasiyor benim anlamadigim bir onceki surumde olmayan sorunlar yeni surumde geliyor bu nasil yeni surum biri aciklasin bu arada video player sahane olmus ekranda tuslar gozukmuyorken bile ekrana dokunup kontrol edebiliyorsunuz altyazinin hizini ayarlayabiliyorsunuz video cekiminde donuyor fakat macro video ozelligi gelmis oda super olmus valla ne lazimsa gelmis ama muzik tanima falan yok olsun belki bada 2.0 nin guncel surumunde gelir, bu arada resim koymakla olmuyor herkes resim koyar biraz aciklayip yeni seylerden bahsedin

bigbelly1994

Üye
bu fw de 1.2 uygulamaları çalışıyor arkdaşlar bilginize...

kmlglc

Üye
hepsi çalışmıyor en önemlisi sygic çalışmıyor.. herşeyi çok güzel falan ama şarj süresi çok düşük. hiç oynamasan bile 1 gün gidiyor. normalde 3-4 gün giderdi benimki 1.2 de ve internet bağlantılarında acayip sorunlar var. sürekli dns başarısız gibi hatalar veriyor telefonu kapatıp açmak gerekiyor. bu sorunun çözümü varmı bilmiyorum ama interneti kullanamamak büyük dezavantaj

mustafa1800

Üye
düzelicektr emin olun

caca-006

caca-006

Üye
yüklediğin fotolarda en üstteki resimde rehber,sosyal ağlar,oyunlar,internet vs.gibi görseller var.üst üste durmuş olanlar.bunlar alıntı mı?yada bunları nasıl yapabilirim.böyle bir çalışma var mı?normalde yaptım ama aynı değil.bir ayarı falan mı var.teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt