S8500JVJK1 Bada 1.0.2 yi odin ile yükleme imkanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kizmayantepe

Üye
    Konu Sahibi
S8500JVJK1 Bada 1.0.2 yi odin ile yükleme imkanı
ARKADAŞLAR
aydink_1903 adlı arkadaşımız çok güzel bir iş çıkarark orjinal türkçe S8500JVJK1 Bada 1.0.2 yı odin ile kurulabilcek halde yayınlamış.1.2 yüklü olup orjinal yazılıma dönmek isteyenlere duyurulur.

S8500JVJK1 Bada 1.0.2 Download

silver021

silver021

Üye
lüzum yok 1.2 zaten orjinaldende daha iyi :)

kizmayantepe

Üye
    Konu Sahibi
1.2 elbetteki daha iyi.onun için 1.0.2 den sonra çıkarıldı.ama orjinal yazlıma dönmek isteyen insanlarda var.veya 1.2 yükleyip servise işe düştüğnde telefonunun garanti dışı muamele görmesini istemeynlerde olabilir.

hakndemir

Üye
ARKADAŞLAR
aydink_1903 adlı arkadaşımız çok güzel bir iş çıkarark orjinal türkçe S8500JVJK1 Bada 1.0.2 yı odin ile kurulabilcek halde yayınlamış.1.2 yüklü olup orjinal yazılıma dönmek isteyenlere duyurulur.

S8500JVJK1 Bada 1.0.2 Download

Cepking'de bir sorun mu var arkadaşlar site açılmıyor? Birde bu dosya elinizde varsa Rapidshare'e veya Hotfile'a yükleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler..

kizmayantepe

Üye
    Konu Sahibi

den deneyin

kizmayantepe

Üye
    Konu Sahibi
hakndemir yukleyebildinizmi ?Eğer yapabildiyseniz birde kies ten kontrol edebilirmisiniz? Bu yazılım güncellenemez gibi bir hata veriyormu?

şayet bir hata vermiyorsa bizde odin ile 1.2 yi yükleyip orjinali çıktığında 1.0.2 geri dönüş yapabiliriz.Yardımınız için şimdidedn teşekkür ederim

hakndemir

Üye
İnme işlemi şimdi tamamlandı fakat dosya içerisinde boot file ve factory fs yok yani geri dönüş yapılamıcaktır muhtemelen bu dosyalarla. Daha önce anlatılan yöntemle 1.02 ye dönmüştüm buradaki dosyaları multiloader ile yeniden yüklemeyi denicem bir sorun olmaz inşallah..

kizmayantepe

Üye
    Konu Sahibi
İnme işlemi şimdi tamamlandı fakat dosya içerisinde boot file ve factory fs yok yani geri dönüş yapılamıcaktır muhtemelen bu dosyalarla. Daha önce anlatılan yöntemle 1.02 ye dönmüştüm buradaki dosyaları multiloader ile yeniden yüklemeyi denicem bir sorun olmaz inşallah..

Denemeniz nasıl sonuçlandı.Kies ten sorunsuzca yazılım güncelleme kontrolu yapabiliyormusunuz?.Yazılım güncellenemez vaya başka bir hata veriyormu? Bizi aydınlatırsanız sevinirim.

hakndemir

Üye
Şu anda sorunsuz kullanıyorum. Yazılım güncellenemez değil de şu anda en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyor. Daha 1.2 gelmedi sanırım..

kizmayantepe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yani özetle
bada 1.2 kullanıyordun
herhangi ek bir işlem yapmadan multiloader ile jvk1 firmware i yükledin
ve kies 2.0 ile yazılım kontrolu yaptığında da şuan enson yazılım yüklü şeklinde mi görünüyor?Öyleyse bizde bada 1.2 yi yükleyip orjinali çıktığında tekrar 1.2 yi yükleyebiliriz sonucu çıkıyor.

silver021

silver021

Üye
keşke odinin modinin ne olduğunu bi açıklayan olsada bizde geçebilsek gönül rahatlığıyla. bir tek link vermekle nasıl yapılır bu iş bilemiyorum. insafınıza bırakıorum. !

hakndemir

Üye
arkadaşım yani özetle
bada 1.2 kullanıyordun
herhangi ek bir işlem yapmadan multiloader ile jvk1 firmware i yükledin
ve kies 2.0 ile yazılım kontrolu yaptığında da şuan enson yazılım yüklü şeklinde mi görünüyor?Öyleyse bizde bada 1.2 yi yükleyip orjinali çıktığında tekrar 1.2 yi yükleyebiliriz sonucu çıkıyor.

Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. Evet bada 1.2 kullanıyordum. Forumda anlatılan yöntemle jvk1 e döndüm. Bilgisayarımda Kies 2.0 yüklü ve telefonunuzun sürümü en güncel sürümdür yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt