Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S8500 Wave mi S8530 Wave II mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezalper
Üye
Konu Sahibi
S8500 Wave mi S8530 Wave II mi ?
Arkadaşlar bende S8500 wave var ama ben bu iki telefon arasında farkı anlayamadım özelliklere baktığımız hepsi aynı ee fark ne ?
Arkadaşım büyük ekranı seviyorsan wave II daha kullanışlı ama görünüş ve ekran kalitesi olarak tabiki wave iki telefon arasındaki fark bada 1.0 ile bada 1.2 -- süperamoled ile lcd ekran -- 3.3 inc ekran ile 3.7 inc ekran boyutları başka da bir fark yok wave II birden farklı olsun diye çıkarılmadı daha neyi merak ediyorsunuz ) wave stoğu bitti lcd ekran üretimi ucuz ve kolay olduğu için wave nin devamı gibi sürdü çok küçük bir kaç değişiklik ekleyerek piyasaya sürdüler bu telefonu
wave ye bada 1.2 yüklersin ama wave II ye süperamoled ekran ekleyemezsin
Trackmania
Üye
Çelikkuvete katılıyrum.. Wave 2 Çok kaba duruyor
cezalper
Üye
Konu Sahibi
Anladım arkadaşlar cok saolun...[RedaLöRd]# iyi görsel olmuş cok saol
Hijacker_worm
Üye
konuyu kapatın beyler karşılastra karşılastra bi hal oldk forumda arastrmadn aramadn direk konu acıyosz
arkeolojı
Üye
Bence wave ıı
kenzo1907
Üye
bende kararsızdım wave 2 aldım kocaman ekranı var resim çekerken video izlerken nette gezerken rahat rahat işlem yaparsın büyük ekran iyidir
eaagent
Üye
aynen ya yne karşlaştrma sonra kavgalarn tartşalarn sonu gelmio amoled eklenmezmş sende ekranı büyütemezsn bende büyük ekran seviorum saçma sapan yorumlar yapmayın aynı ikiside işte birinin yapıp diğerinin yapamadğı hçbşey yok