tesadüf05
Üye
bu bölge dil dediğin pc den mi yapılacak yoksa int exp veya firefoz tanmı açıklarmısın
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar pc den bölge dilini abd seçin güncelleme yapıyor
--------------- Ekleme ---------------
yükledim evet bada 1.2 en önemli değişiklik telefonun tuş kilidinin şekli değişmiş ikincisi ise kies baglandıgında telefonun ekranı kararmıyor bunda gelen mesaj gibi ekranın üstüne bilgi kutusu gelmiş şimdilik baktıgım bunlar
Kies üzerinde JVKA1 i yükleyen var mı arkadaşlar sorun düzeltilmiş mi ?
denetm masasi/bolge ve dil seceneklerinden butun herseyi ingilizce abd yapiyosun bilgisayar resetleniyo ve kiesi acip yukluyosun ben yukledim butun uygulamalar sornsuz calisiyor
Senin adına sevindim samsung insanı öyle bir duruma düşürüyor ki kies üzerinden orjinal yazılım yüklerken bile bin kere düşünüyorsun acaba telefona zarar gelecekmi diye. Spoof yapılabiliyor mu peki resmi 1.2 de denedin mi ?
Acil durum geri yüklemesi bir önceki yazılımınızı geri yüklemez, yüklemeye çalıştığınız fakat hata veren son yazılımı tekrar yükler. Tam hakim olmadan bir konuda yazı yazmak böyle yanlış sonuçlar verebiliyor.slm, ben de bu sorunları yaşadıktan sonra geçtiğimiz pazartesi telefonu telpa servisine verdim ve bana da 1.0.2 sürümünü yükleyip verdiler. bir hafta sabrettikten sonra, yine kendimi tutamadım ve kiesten güncelleme yaptımsorunlar çözüldü falan diye okumuştum birkaç forumda. bu sefer de şöyle bir şey oldu; güncelleme yüklenirken % 56' larda dosyada sorun var yeniden denemek ister misiniz diye sordu program, evet dedim ve devam ettim, tam sağlıklı bir şekilde yüklendi derken sorunlu yükleme oldu acil durum geriyüklemesi ister misiniz dedi, ok dedim ve download moduna aldıktan sonra telefonu programı geriçektim. yalnız şöyle bir şey oldu, eskiye geri dönmeme rağmen telefon yeni sürümle gelen özellikleri taşıyor ve kiese taktığımda ise bu mevcut olan en son sürüm diyor. ben bu işten hiç bir şey anlamadım sanırım Samsung'un yazılım konusunda daha on fırın ekmek yemesi lazım. umarım samsung'tan birileri bu yazıları okuyordur.
Aynı sorun bende de var başka bir sayfaya konuyla ilgili mesaj attım ama cevap veren olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.kiesten güncelleme yaparken jka1 .amss.bin hatası alıyorum güncelleme hep yarıda kesiliyor.bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı..........
Acil durum geri yüklemesi bir önceki yazılımınızı geri yüklemez, yüklemeye çalıştığınız fakat hata veren son yazılımı tekrar yükler. Tam hakim olmadan bir konuda yazı yazmak böyle yanlış sonuçlar verebiliyor.
Kolay Gelsin
ya arkadaslar güncelleme yaparken C: User/AppData/Local/Temp/tmp87.tmp.zidpfolder/amss.bin file is invaild bçyle bir hata veriyor işletim sistemim win 7 64 bit kies son sürüm yüklü instıl yapıp yeniden kurdum yine aynı hatayı veriyor bir bilgisi olan varmı lütfen yardım edin
Senin le aynı problemi yaşadım sadece bölge ve dil ayarlarından klavyeler ve dilleri değiştirmen sorununu çözeceğini düşünüyorum. Diğer kısımların hepsi türkçe ve türkiye şeklinde kalabilir. Ben öyle yaptım sorun çözüldü. Sorunun kaynağı amss.bin dosyasının unicode programlama dilini okuyup okuyamaması ile alakalı sanırım.
Kolay gelsin umarım sorunun çözülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?