S80 yeni uygulamalar

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
N80im var ama bu proğramların hepsini yüklüyorum ama dosyalar acılmıyor lütfen yardım edin yoksa tel yazık olacaktşk
dostum bak burası s80 ama seninki n80 yani senin telefonun burdakiler gibi s80 değil s60 ama biraz farklısı os 9 birimi site içinde n80 yazarsan bulursun

N80im var ama bu proğramların hepsini yüklüyorum ama dosyalar acılmıyor lütfen yardım edin yoksa tel yazık olacaktşk
hocam bu programlar 9210,9210i,9500 ve 9300 , yani ekranı 640*200 olan telefonlar için N80 için s60 bölümünü ziyaret edersen daha telefonuna göre program bulabilirsin,.

DHaSTE

Üye
saol cok saol tşklerr

ellerin dert görmesin kardeşşş

slm ben yeni bi üyeyim ama proğramlarınızda rar şifresi var nedir acaba öğrenebilirmiyim

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
sorun halledildi dostum şifresiz olarak tekrar ekledim

mcdinc

Üye
paylaşım için sağol.........

yazar

Üye
kolay gelsın ııy

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
n80 nin işletimi s80 değildir isim benzerliği sadece n80 s60 3rd edition forumda bunlar için ayrı bir bölüm mevcut zaten

ellerine klavyene sağlık,9300'ım için çok güzel uygulamalar ve yeni sürümleri var.
Paylaşıma devam
diğer sayfalarda birsürü s80 listesi yapmışsın,onları copy/paste yapıp aldım,senden isteklerim olacak,şimdiden teşekkürler.

tesekkürler nezamandır arıyodum valla

çok teşekkkürler

bu arada turbo msn programında kaç kontor gidio?