berkmeric18
Üye
S8 PLUS NEM PROBLEMİ
arkadaşlar s8 plus telefonum 2 gündür nem uyarısı veriyo. hiçbişekilde sıvı teması olmadı. Daha önce su dökmüştüm telefona 2 saat sonra gitmişti uyarı. Ama 2gündür bu uyarı gitmiyo telefonu açıkken sarj edemiyorum ne yapmak lazım nem sensöründe siknti var sanırım.
Internette bazı çözümler var USBSetting ayarı gibi onlarıda yaptım ama çözülmüyor. 2 gündür kurumayacak kadar bi sıvı teması olması imkansız... hard resette denedim ama çözemedim cihazda 1 tane çizik bile yok deforme yok... samsung'un yazılımını onarsak düzelebilir mi ? bi önerisi olan varmı veya bu sorunu yaşayan
Internette bazı çözümler var USBSetting ayarı gibi onlarıda yaptım ama çözülmüyor. 2 gündür kurumayacak kadar bi sıvı teması olması imkansız... hard resette denedim ama çözemedim cihazda 1 tane çizik bile yok deforme yok... samsung'un yazılımını onarsak düzelebilir mi ? bi önerisi olan varmı veya bu sorunu yaşayan
demek ki bi yerden cihazın içine sıvı geçmiş. Uyarıyı bu yüzden veriyor. Garantiye göndersende büyün ihtimal garanti dışı kalmıştır telefon