s7 edge şarj çabuk bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

eneseser

Üye
    Konu Sahibi
s7 edge şarj çabuk bitiyor
hepsiburadadan 2 gün önce s7 edge aldım kullanmaya başladım ancak videolardan bildiğim kadarıyla bataryası günü çok rahat çıkarıyor diyolardı fakat benım telefon sabah %75 le evden çıktım saat 14.00 sularında %15 kaldı bana hiç normal gelmedi telefona format attım gene aynı

acaba servise versem değiştirirlermi telefonu... bazı arkadaşlar bi kaç gün bekle batarya kendine gelir diyolar da ne kadar doğru

Son düzenleme:

xmustx

xmustx

Üye
3.600 Mah batarya var.çipsetler yeni nesil işlem üretimi batarya dostuyken bu şekil pil tüketimi normal olamaz.servise göndermeniz iyi olacaktır

furyzer0

furyzer0

Üye
Bence bir hafta bekle olmazsa düşünürsün

Sent from mTalk using lumia950

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hiç uğraşma ver servise

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hala aynı sorun devam ediyormu? Devam ediyorsa servise tamir için değil de değişim için gönderin. 15 güne kadardı sanırım yeni cihazlar tamir olmaz, ayıplı mal statüsünde değişim hakkın var.

eneseser

Üye
    Konu Sahibi
Hala aynı sorun devam ediyormu? Devam ediyorsa servise tamir için değil de değişim için gönderin. 15 güne kadardı sanırım yeni cihazlar tamir olmaz, ayıplı mal statüsünde değişim hakkın var.
telefonu aldıktan 2 gün sonra gönderdim servise değişim diye şikayet olarak pil çabuk bitiyor ve çok ısınıyor yazdırdım
servise vereli 2 gün oldu bugun aradım test ediliyor dedi servis

Son düzenleme:
hikmet366

hikmet366

Üye
1 aylık cihaz ise değişim olur cihazı nereye vermiştiniz .ve size kaç saat ekran süresi veriyordu

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Mutlak değişim olması gerek bence de sorun varsa..

eneseser

Üye
    Konu Sahibi
1 aylık cihaz ise değişim olur cihazı nereye vermiştiniz .ve size kaç saat ekran süresi veriyordu
cihazı 3. gün servisten teslim aldım yazılım yüklendı test edildi ok. yazıyodu acıklamada suan aynı gibi şarj ama bir 2 gün kullanım gene aynı olursa tekrar gönderıcem değişeye kadar artık :)

hikmet366

hikmet366

Üye
cihazı 3. gün servisten teslim aldım yazılım yüklendı test edildi ok. yazıyodu acıklamada suan aynı gibi şarj ama bir 2 gün kullanım gene aynı olursa tekrar gönderıcem değişeye kadar artık :)
cihaz belki güncelleme felan yapmış olabilir veya yedekleme yapmış olabilir bunları bir araştır 6 7 saat ekran süresi vermesi gerek ekran parlaklığını otomatik e al yine aynı diyorsan ilk 30 günü tamam lamadan başarıu teknik servise verip cihaz değişimi isteyebilirsin başarı servis ver ama mutlaka onlar fazla uğraştırmıyor

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Tahmin ettiğim gibi güncelleyip göndermşiler.. bence bir daha sorun olursa Samsung müşteri hizmetlerini ara onlar da arıza kaydı alıp servise yönlendiriyorlar daha iyi oluyor böyle durumlarda sanki.
Not: Cihazda S healt uygulamasını açtınızmı? adım sayacı filan devreye alıyo fark etmeden.. bende öyle olmuştu. acayip şarj yiyor oda.

Üst Alt