erhan10090
Üye
-
Konu Sahibi
-
ota ile 7 yi yüklemeyi denemedim ama knox 1 tık yedi daha önce rootladıydımKnox sayacında bir artış var mı ? Yoksa 6 ya dönüp ota dan güncelleme yapın belki düzelir
Knox arttıysa bu uygulamaları kullanamazsınız geçen birisi rootlu iken nasıl kullanılabileceğini yazmıştı benzer başlıklara balın bulursunuz . Eper root yapamam diyorsanız knox sıfırlayabiliyor bir ihtimal araştırıp onu yapınota ile 7 yi yüklemeyi denemedim ama knox 1 tık yedi daha önce rootladıydım
6.0 a döndüm çalışıyor kardeşimKnox arttıysa bu uygulamaları kullanamazsınız geçen birisi rootlu iken nasıl kullanılabileceğini yazmıştı benzer başlıklara balın bulursunuz . Eper root yapamam diyorsanız knox sıfırlayabiliyor bir ihtimal araştırıp onu yapın
Teşekkür ederim işe yaradıcihaz rootluysa herhangi bir root explorer ile root yetkisi verdikten sonra system klasörüne girip build.prob u açıp
ro.config.tima=1 bu satırda ki 1 i 0 yapıp kaydedin. Telefonu yeniden başlatınca artık shealt çalışacak.
bende işe yaradı.
Hocam peki bu eski sürüme nasıl geçerim.Odin felan diyorlar ama nedir nasıl kullanılır hiçbir fikrim yok.Aynısı bendede oldu önce 6.01 e döndüm. Sonra shealt çalıştı. Arkasından da 7.0 yükledim ama vec yerine home olanla ve düzeldi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu youtubeda bende görmüştüm ama denerken karşıma şöyle bir uyarı çıktı 'you cannot edit this file because the file system is read-only' buna ne yapmalıyım sizce? Şimdiden teşekkürlercihaz rootluysa herhangi bir root explorer ile root yetkisi verdikten sonra system klasörüne girip build.prob u açıp
ro.config.tima=1 bu satırda ki 1 i 0 yapıp kaydedin. Telefonu yeniden başlatınca artık shealt çalışacak.
bende işe yaradı.
cihaz rootluysa herhangi bir root explorer ile root yetkisi verdikten sonra system klasörüne girip build.prob u açıp
bende işe yaradı.
Yorumun çok saçma olmuş . zaten firmanın root lu cihazların önünü kesmek adına getirdiği bi güvenlik sistemi bu.Bu sorundan Samsung'un haberi yok sanırım. Haberi olsa, iyileştirme güncelleştirmesi yayınlar diye düşünüyorum... O Kadar para verip aldığımız cihaz da böyle bir sorunun olması da çok kızdıricı...
Şu an bir çözüm yok maalesef.arkadaşalar bende 2.el aldığım samsung s7 edge rootlayıp,custom rom yüklemek istiyorum ama knox sayası şu an 0x0 eğer root ladıktan sonra garanti kapsamında tutabilmek için..ne yapılmalı açıkça anlatan biri yok gördüğüm kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?