Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende note 5 den iphone 6s telefona geçtim çok pişman oldum fakat uste 400 tl verecek olmasi kapali kutu olmasi beni cezbediyor kamerasi da leica fena degilmiş biraz inceledim sadece ois ve qhd video kaydi yok cok kafami karistirdi yaKesinlikle tavsiye etmiyorum. Samsung s7 edge den iphone 7 ye geçtim pişmanım.
Nekadar olmasi gerek ? Kapali kutu telefonun ustune 400 tl verecem dedi cok kararsiz kaldim yardim edin artisi eksisi nedir pişman olurmuyum ya400 Tl az
Huawei turkiye garantili vatan bilgisayardan alinmiş hic huawei kullanmadim cekincem var iphone 6s gibi olurmu acaba note 5 kullanirken 6s ile takas etmiştim okadar pisman olmustum ki aklimda halaa note 5 almak var iphone de hic kullanmadim ama pişman oldum note 5 ile takas ettigime karar veremiyorumBöyle bir maceraya girmezdim ama Huawei yi merak ediyorsanız kafanıza yattiysa olabilir. Tabi Huawei Türkiye garantili ise olabilir. İthalat ise hiç bulaşmayın. Aslında S7 olsaydı değiş derdim ama birde edge modeli imiş. Bilemedim kafanıza göre
400 lira fena değil ama cihazların da fiyatı yükseldi. Bunu da göz ardı etmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?