Öneri S7 edge ile huawei p9 takasi mantiklimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
S7 edge ile huawei p9 takasi mantiklimi ?
S7 edge telefonuma takas teklifi geldi kutusu acilmamis huawei p9 ve uste 400 tl verecek çok israr ediyor ne yapacagimi saşirdim pişman olurmuyum attan inip eşşege binmek gibi bisey olurmu ?

SM-G935F ile uygulamasından gönderildi.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Samsung s7 edge den iphone 7 ye geçtim pişmanım.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Samsung s7 edge den iphone 7 ye geçtim pişmanım.
Bende note 5 den iphone 6s telefona geçtim çok pişman oldum fakat uste 400 tl verecek olmasi kapali kutu olmasi beni cezbediyor kamerasi da leica fena degilmiş biraz inceledim sadece ois ve qhd video kaydi yok cok kafami karistirdi ya

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Pancar

The Pancar

Üye
400 Tl az

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Nekadar olmasi gerek ? Kapali kutu telefonun ustune 400 tl verecem dedi cok kararsiz kaldim yardim edin artisi eksisi nedir pişman olurmuyum ya

byAndroid

byAndroid

Üye
Böyle bir maceraya girmezdim ama Huawei yi merak ediyorsanız kafanıza yattiysa olabilir. Tabi Huawei Türkiye garantili ise olabilir. İthalat ise hiç bulaşmayın. Aslında S7 olsaydı değiş derdim ama birde edge modeli imiş. Bilemedim kafanıza göre
400 lira fena değil ama cihazların da fiyatı yükseldi. Bunu da göz ardı etmemek lazım

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir maceraya girmezdim ama Huawei yi merak ediyorsanız kafanıza yattiysa olabilir. Tabi Huawei Türkiye garantili ise olabilir. İthalat ise hiç bulaşmayın. Aslında S7 olsaydı değiş derdim ama birde edge modeli imiş. Bilemedim kafanıza göre
400 lira fena değil ama cihazların da fiyatı yükseldi. Bunu da göz ardı etmemek lazım
Huawei turkiye garantili vatan bilgisayardan alinmiş hic huawei kullanmadim cekincem var iphone 6s gibi olurmu acaba note 5 kullanirken 6s ile takas etmiştim okadar pisman olmustum ki aklimda halaa note 5 almak var iphone de hic kullanmadim ama pişman oldum note 5 ile takas ettigime karar veremiyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Güzel cihaz aslında,kasa kalitesi olarak falan daha iyi gelebilir. Yazılım tarafı da ilginizi çekebilir arayüz güzel, ekranı 720p ye alma gibi değişik özellikleri var. Çift kamera ile neler yapılabilir bilmiyorum. Herşey güzel aslında. Kamera fotoğraf çekimi de iyi ama video işi S7 edge den kötüdür tahminimce

redhead

redhead

Üye
boşver ne takas ediceksin, gitsin telefoncudan takas yapsınn arkadaşın ;) huawei atsan atılmaz satsan satılmaz, iyi mi iyi ama aması çok bir marka.

Buğra

Buğra

Admin
Sakın takas etme :)
s7 edge değerini bil derim :) pişman olursun

Üst Alt