Root yapılarak imei atılmış cihazım güncelleme ararken de yetkisiz yolla değiştirilmiş diyor aramıyor yani o yüzden sordum, güncelleme ufaktan dağıtılıyor da sorum şu ki yazılımı yuklersem odin ya da smart swich le imei gider miS7 lere android 8 geldi sanki, sende beklersen hangi ülke cihazı ise o ülke android 8 alınca sende alırsın.
Arda Bey,bılgı sahıbı olmadan ve arastırmadan yorum yapmanız pek mantıklı degıl keza suan S7E cıhazımda ERD5 kodu ıle Android 8 Oreo yazılım yuklu ve VoLTE sıne kadar hersey mukkemel calısıyor.S7 lere android 8 geldi sanki, sende beklersen hangi ülke cihazı ise o ülke android 8 alınca sende alırsın.
Bunu ben cihazıma imei yi kaybetmeden nasıl yüklerim?Arda Bey,bılgı sahıbı olmadan ve arastırmadan yorum yapmanız pek mantıklı degıl keza suan S7E cıhazımda ERD5 kodu ıle Android 8 Oreo yazılım yuklu ve VoLTE sıne kadar hersey mukkemel calısıyor.
Nereye ne yazacağım seni ilgilendirmez.Arda Bey,bılgı sahıbı olmadan ve arastırmadan yorum yapmanız pek mantıklı degıl keza suan S7E cıhazımda ERD5 kodu ıle Android 8 Oreo yazılım yuklu ve VoLTE sıne kadar hersey mukkemel calısıyor.
Saygısızlık etmenin de bir anlamı yok. Güzellile söylemiş adam sen tersliyorsun. Forum kurallarına herkes uymak zorundadır.Nereye ne yazacağım seni ilgilendirmez.
Arda Bey,bılgı sahıbı olmadan ve arastırmadan yorum yapmanız pek mantıklı degıl keza suan S7E cıhazımda ERD5 kodu ıle Android 8 Oreo yazılım yuklu ve VoLTE sıne kadar hersey mukkemel calısıyor.
Nereye ne yazacağım seni ilgilendirmez.
Araştırmaya devam, teşekkürler öneri için.Evet konuyu dağıtmanın anlamı yok, ben malum yolla derken pasaport anladım, senin sorununa benzer sorunlar görmüştüm forumda, twrp ile yedek alıp custom rom yükleyip yedeği geri yüklemek falan gibi bişeylerdi, çözüm bulamazsan söylediğime bak olmazsa.
Sızler sanırsam yanlıs anlayıp,yanlıs tepkı vermektesınız Arda Bey.Bakın bılmemek ayıp degıl,ogrenmemek ayıp.Ben sızlere sadece Oreo yazılımı resmı olacak cıktıgını soyluyorum,bu sızler ıcın forumlarda ve Samsungun bloglarında arastırmaya tesfık etmesı gerektırıyorduNereye ne yazacağım seni ilgilendirmez.

Sammobie websitesinden Android 8.0 Oreo UK için ındırebılırsınız ve Odin ile kurabılırsınız.İMEİ lık bir durum soz konusu degıl keza EFS dosyanın ıcınde barındıran bır verı oldugu ıcın ama sızler yınede EFS Backup uygulamaları ıle yedegınızı alabılırsınız,eger İMEİ sorunu yasarsanız aldıgınız yedegı gerı yuklersınız.Araştırmaya devam, teşekkürler öneri için.
Sızler sanırsam yanlıs anlayıp,yanlıs tepkı vermektesınız Arda Bey.Bakın bılmemek ayıp degıl,ogrenmemek ayıp.Ben sızlere sadece Oreo yazılımı resmı olacak cıktıgını soyluyorum,bu sızler ıcın forumlarda ve Samsungun bloglarında arastırmaya tesfık etmesı gerektırıyordu
Affedersınız,Arda Bey.
Hayırlı hafta sonları gecırmenız dılegı ıle.
Sammobie websitesinden Android 8.0 Oreo UK için ındırebılırsınız ve Odin ile kurabılırsınız.İMEİ lık bir durum soz konusu degıl keza EFS dosyanın ıcınde barındıran bır verı oldugu ıcın ama sızler yınede EFS Backup uygulamaları ıle yedegınızı alabılırsınız,eger İMEİ sorunu yasarsanız aldıgınız yedegı gerı yuklersınız.
Dıger farklı yol ıse telefonuzu rootlayıp,TWRP ( custom recovery ) kurmanızdır ardından benım gıbı kullandıgım Custom ROM kurup rahatlkla kullanabılırsınız.Cıhanızı rootladıgınız zaman Knox sayacı aktıflesır ( 0x1 ) ve cıhazınız garantı dısı kalır,bılgınıze.
Bencede, katılıyorum size.Sanırım okuduğunuzu anlayamama gibi bir sorununuz var o yüzden uzatmayacağım.
orjinal rommu hocam sizin cihaz?Arda Bey,bılgı sahıbı olmadan ve arastırmadan yorum yapmanız pek mantıklı degıl keza suan S7E cıhazımda ERD5 kodu ıle Android 8 Oreo yazılım yuklu ve VoLTE sıne kadar hersey mukkemel calısıyor.