S60v5 Uygulama Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Uygulama Hakkinda
arkadaslar ben kendi uygulamami kendim yapmk istiyorum. yanliz bu isi telden yapmk istiyorum acaba bole bisi mumkunmu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok zor bilgisayardan yapmalısın :(

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
hmm :( ya forum sitem vardi bi hic ugruna daha demin sitemi sildim o yuzden uygulama yapp unlnmk istiyorum...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geçmiş olsun :(

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
Sagol Furkan Kardesim...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Uygulama yapmak istiyorsun ayrıca telefondan ayrıca ünlenmek, 1. telefondan yapacaksan python öğrenirsin, 2. ünlenmek o kadar kolay değil, belli ki böyle bir konu açtığına göre programlama bilmiyorsun. 3. symbian için yazacaksan boşuna uğraşırsın ölüm tarihi belli olan bir işletim sistemi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Uygulama yapmak istiyorsun ayrıca telefondan ayrıca ünlenmek, 1. telefondan yapacaksan python öğrenirsin, 2. ünlenmek o kadar kolay değil, belli ki böyle bir konu açtığına göre programlama bilmiyorsun. 3. symbian için yazacaksan boşuna uğraşırsın ölüm tarihi belli olan bir işletim sistemi.

Malesef öyle Nokia Symbian'dan vazgeçti.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Adam kafa yapıyor ya:)

warriorname

warriorname

Üye
Herkesin bi hedefi var niye kafa yapsın...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaş şaka yapıyor sandı .

warriorname

warriorname

Üye
Heralde :)

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
Adam kafa yapıyor ya:)

nie kafa yapayim kardesim ogrnmk istiyorum ayrica gta dalinda bi cok sistem yazdim fakat buyutmk istiyorum orngn furkan emekli s60v5 bolumunde taninmis bi kisi sanal alemde taninmk istiyorum sadece...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yoksa tanıyorum yapmaz böyle.

- - - Eklendi - - -

nie kafa yapayim kardesim ogrnmk istiyorum ayrica gta dalinda bi cok sistem yazdim fakat buyutmk istiyorum orngn furkan emekli s60v5 bolumunde taninmis bi kisi sanal alemde taninmk istiyorum sadece...

Eyvallah kardeşim sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt