s60v5 symbian^3 göre uyum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 symbian^3 göre uyum?
arkadaşlar tam olarak sorumun cevabını site içinde bulamadığım için soruyorum s60v5uygulama oyun tema vs yazılımların hepsi symbian^3 kurulu olan N8de çalışırmı? yani temel olarak evet çalışması gerekir diyebilirmiyiz? yoksa kesin bi bilgi yokmu?kesin bilgiye sahip arkadaşlar cevap verirse sevinirim..

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadaşlar tam olarak sorumun cevabını site içinde bulamadığım için soruyorum s60v5uygulama oyun tema vs yazılımların hepsi symbian^3 kurulu olan N8de çalışırmı? yani temel olarak evet çalışması gerekir diyebilirmiyiz? yoksa kesin bi bilgi yokmu?kesin bilgiye sahip arkadaşlar cevap verirse sevinirim..

Office suite adli programi bilirsiniz, Nokia 5800 ile kullanabiliyorum ancak Nokia N8'e yukleyince calismiyor.

Fring programini da bilirsiniz, Nokia 5800'de kullanabiliyorum, ayni dosya Nokia N8'de de calisiyor.

Thema ve Oyun kismi benim ilgilimi ceken seyler degil o yuzden denemedim hic.
Onlarla ilgili diger arkadaslar muhakkak bilgi vereceklerdir.

Saygilar

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkürler ancak kimse ya bişey bilmiyo konuyla ilgili yada ilgilenmiyor.. neyse..

SilentOne

SilentOne

Üye
s60v5 proglaraının %85 yükleniyor s^3 e

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah teşekkür ederim.. o zaman bazı s60v5 prolar yüklenirken telefonla uyumlu değil demesi ve yinede çalıştırması bu yüzden.. hımmmm... tekrar sağol..

ozggurr

ozggurr

Üye
eyvallah teşekkür ederim.. o zaman bazı s60v5 prolar yüklenirken telefonla uyumlu değil demesi ve yinede çalıştırması bu yüzden.. hımmmm... tekrar sağol..

bu arada telefonla uyumlu degil diye uyari vermeden sorunsuz yuklenen v5 programlrindan bazilari da calismayabiliyor.
Ancak su anda cok hizli bir sekilde S^3 programlarinda artis var...
Yani eski surumlere cok ihtiyac kalmayacak gibi...

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
umarım öyle olur.. ben devamlı araştırma yapıyorum ama bu aralar pek bişey çıkmıyor.. uygulama yada oyun..

durmazfatih

Üye
you

ahmetdemircim

Üye
keşke hiç birisi çalışmasaymı. önceki telefonlarda da çalışsın diye bazı yeni programlar yavaş ve gelişmemiş olarak çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt