-efşan Üye catkara' Alıntı: s60v5 artık öldü,yazılımında gelişme olan tel. al bence Genişletmek için tıkla ... aynen dostum katılıyorum hatta s60v5 le de kısıtlı değil symbian öldü artık linux-Windows 7 var artık
catkara' Alıntı: s60v5 artık öldü,yazılımında gelişme olan tel. al bence Genişletmek için tıkla ... aynen dostum katılıyorum hatta s60v5 le de kısıtlı değil symbian öldü artık linux-Windows 7 var artık
mangdaşire Üye bence 5800.aslında c5-03 daha iyi s60v5 olarak ama,5800 a nerdeyse hergün yazılım çıkıyor.5800 için daha fazla alternatif var.ama c5-03 saglamlık ve donanım olarak daha iyi.hani s60v5 cihaz alacaksan 5800 öneririm...
bence 5800.aslında c5-03 daha iyi s60v5 olarak ama,5800 a nerdeyse hergün yazılım çıkıyor.5800 için daha fazla alternatif var.ama c5-03 saglamlık ve donanım olarak daha iyi.hani s60v5 cihaz alacaksan 5800 öneririm...
Del Rey Üye Android Devri. 4 Çekirdekli 1.5 RAM'li Motorola Jet alıcaksın. Tasarım ve zariflik bakımından en hoş bana göre C5-03, sonra X6 ve sonra 5800. X7 ise çok köşeli.
Android Devri. 4 Çekirdekli 1.5 RAM'li Motorola Jet alıcaksın. Tasarım ve zariflik bakımından en hoş bana göre C5-03, sonra X6 ve sonra 5800. X7 ise çok köşeli.
By_GaBLiN Üye taklaa' Alıntı: Android Devri. 4 Çekirdekli 1.5 RAM'li Motorola Jet alıcaksın. Tasarım ve zariflik bakımından en hoş bana göre C5-03, sonra X6 ve sonra 5800. X7 ise çok köşeli. Genişletmek için tıkla ... Kızlar Telefonu Eline Alıyo, Bakıyo Ayy Çok Güzel Telefononun Varmış Diyo...
taklaa' Alıntı: Android Devri. 4 Çekirdekli 1.5 RAM'li Motorola Jet alıcaksın. Tasarım ve zariflik bakımından en hoş bana göre C5-03, sonra X6 ve sonra 5800. X7 ise çok köşeli. Genişletmek için tıkla ... Kızlar Telefonu Eline Alıyo, Bakıyo Ayy Çok Güzel Telefononun Varmış Diyo...
'Patron Üye By_GaBLiN' Alıntı: Kızlar Telefonu Eline Alıyo, Bakıyo Ayy Çok Güzel Telefononun Varmış Diyo... Genişletmek için tıkla ... oha la aynen çook şirin diyolar
By_GaBLiN' Alıntı: Kızlar Telefonu Eline Alıyo, Bakıyo Ayy Çok Güzel Telefononun Varmış Diyo... Genişletmek için tıkla ... oha la aynen çook şirin diyolar
ziya09 Üye c5 03 tek sorunu mobil tv ve yakında daha kapsamlı modifiye hack filan çıkar ozmanda 5800 dan daha güzel olur die düşünüyorum
c5 03 tek sorunu mobil tv ve yakında daha kapsamlı modifiye hack filan çıkar ozmanda 5800 dan daha güzel olur die düşünüyorum
Del Rey Üye By_GaBLiN' Alıntı: Kızlar Telefonu Eline Alıyo, Bakıyo Ayy Çok Güzel Telefononun Varmış Diyo... Genişletmek için tıkla ... Erkekleri etkilemenin yolu mideden, kızları etkilemenin yolu C5-03'ten geçer
By_GaBLiN' Alıntı: Kızlar Telefonu Eline Alıyo, Bakıyo Ayy Çok Güzel Telefononun Varmış Diyo... Genişletmek için tıkla ... Erkekleri etkilemenin yolu mideden, kızları etkilemenin yolu C5-03'ten geçer
'Patron Üye taklaa' Alıntı: Erkekleri etkilemenin yolu mideden, kızları etkilemenin yolu C5-03'ten geçer Genişletmek için tıkla ... oo bunu ımzana yazz o ımzandakı ne ole ya. senınkı kaç cm
taklaa' Alıntı: Erkekleri etkilemenin yolu mideden, kızları etkilemenin yolu C5-03'ten geçer Genişletmek için tıkla ... oo bunu ımzana yazz o ımzandakı ne ole ya. senınkı kaç cm
By_GaBLiN Üye taklaa' Alıntı: Erkekleri etkilemenin yolu mideden, kızları etkilemenin yolu C5-03'ten geçer Genişletmek için tıkla ...
taklaa' Alıntı: Erkekleri etkilemenin yolu mideden, kızları etkilemenin yolu C5-03'ten geçer Genişletmek için tıkla ...