s60v5 İçin Symbian 3 N8 Teması Bu Kez Tam Şeffaf- Mükkemmel !

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Resimler güzel ama bi çalışsa =D

tema çalışmıyormu ?

----------Eklendi @ 21:14:40 ---------- Yazıldı @ 20:59:57 ----------

Kardeş Eline sağlık süper olmuş sana zahmet bu temayı'da şeffaflaştırırsan çok sevinirim Beyaz olanı .. :)
Buyur Link :
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...s-s60v5-tema-indir-yukle-download-520477.html

kardeşim isteğin yerine geldi temanı şeffaf yaptım konun burada

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...heme-white-tam-seffaf-522020.html#post3638506

seven1

Üye
teşekurler

anılbaran

anılbaran

Üye
bu artık favoi temam

ntquartex

ntquartex

Üye
Kardeş şeffaflaştırma için hangi yöntemi kullanıyorsun?balık istemeden balık tutmayı öğrenelim :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
s^3 içinde şeffaf tema yapabilirmisin?

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
elıne saglık bunun tam sıyah sefaf olanı var mıdır yada yapılabılırmı

casusrobot

casusrobot

Üye
tesekkurler dostum

''zeus''

''zeus''

Üye
Bide nokia evolve temasını şefaffaf yapsan über olacak :alkis

ozg11

ozg11

Üye
iiiimişşş

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
kardeşim bu temayı tamamen şeffaf yapabilrmisin ayrıca nasıl yaptığını söylersen sevinirim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar android çi oldugum için bölüme bakmıyorum ama merak etmeyin anlatım aklımda istediğiniz temaları şeffat yapabiliyorum çok basit 5 dk bile sürmüyor

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
arkadaşlar android çi oldugum için bölüme bakmıyorum ama merak etmeyin anlatım aklımda istediğiniz temaları şeffat yapabiliyorum çok basit 5 dk bile sürmüyor
yardım edecekmisin kardeşim analtımı söylersen eğer ben yaparım

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
tugay bir laf atıyon arkasında dur delikanlı ol biraz

x-scarface

x-scarface

Üye
nasıl yaptığını söyle de biz yapalım

''zeus''

''zeus''

Üye
Arkadaşlar adam bizi takmıyor , konu kapansın bence ...

spy ghost

spy ghost

Üye
tema çok güzel olmuş değer vermişsin temaya , süper bi tema , carbide çıkışlımı tema

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
teşkür bölyle temaler şeffaf temaları bulnu bir konu aç oradan rahatça indielim lütfen altdaki rehber bölümü şeffaf yapalım lütfen

manyaq28

manyaq28

Üye
fotolarda sorun yok görünüyor ayrıca o uygulama yöneticisinde görünmeyen temayı kaldırmak istiyosan x-plore yardımıyla C:Resource:Skin:df28361e323dd17d klasörünü ve ve C: Private:10207114:import:df28361e323dd17d klasörünü silersen tema kaldırılmış olacaktır

----------Eklendi @ 18:52:32 ---------- Yazıldı @ 18:51:13 ----------

Nokia Theme Black by La Teması bu N8 ikonlu değil biz c6 yazılımına N8 ikonlarını koyuyoruz o yüzden böyle ben bu temayı sadece şeffat yaptım o kadar

hocam temanin doslyalarinin onlar oldugunu nasil ogrendiniz . Baska temalarinkini nasil ogrenebilirim

Üst Alt