s60v5 için lise test çözmek için programlar var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muttafa11

muttafa11

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 için lise test çözmek için programlar var mı
Biliosanız şimdiden teşekürler

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Daha neler

joker.lg

joker.lg

Üye
abi telefon benim yerime girse sınava öyle program var mı varsa link lütfen :ehe neyse arkadaşım telefondan çalışma olmaz dikkat dağıtır etkili olmaz bak bana sınava kaç gün kaldı ben maxicepte surf ediyorum :) :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
saçmalık

juristokrat

juristokrat

Üye
belki öyle bir program yoktur ancak telefondan faydalanmak mümkün.nasıl mi?ben össye gireceğim yıl baktım ki günde en az 3 4 saat telefonla boş boş uğraşıyorum her fırsatta telefona sarılıyorum.ayrılmak isteyince olmuyor.mesaj falan filan.dedim ki kendime ben bu tiryakiliği kendime yarar bir işe cevireyım.açtım kitapları hangi konuda takılıyorum,ezber yapamıyorum,formüllerde takılıyorum belirledim.sonra onları kısa kısa anlaşılır biçimde telefona mesaj olarak kaydettim.ne zaman telefonu boşuna çıkarsam onlara bakmaya çalıştım.baya mat formülü de ezberledim hani.yani lafın kısası kendi programımı kendim yaptım sayılır.şimdi hukuk fakültesinde okuyorum.belki tek başına sınavı kazandırmadı bu iş ama faydası oluyor tecrübe ile sabit.

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
y10

y10

Üye
benım de şöyle bi yontemım var şuan telefonun ana ekranda en uste YGS ye geri sayım yapan bi widget var (an itibarı ile 13 gün 8 saat 45 dakika 12 saniye :D ). Bir de yukardaki arkadaşın dedigi gibi not defterine kısa kısa bilgileri kaydettim otobuste geçirdigim vakitlerde ordan ezber yapıorum.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
arkadaş evdeki bütün testlerini bitirmiş şimdi telefondakileri çözecek heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt