Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s60v5 için 2011 oyunlar ne zaman çıkar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanki4a4
Üye
Konu Sahibi
s60v5 için 2011 oyunlar ne zaman çıkar
arkadaşlar bu s60v5 2011 oyunlar nezaman cıkaçak bi bilgisi olan varmı nerdeyse sene bitecek forumda video ları paylaşıldı ama oyunlar gelmedi
rapman
Üye
ne s60v5'e yeni oyunlar çıkması kardeş, daha s^3'e zar zor oyun çıkarken
pasha14
Üye
Artık Nokia S^3'e destek veriyor. Bizede daha yeni oyunlar gelmedi hep aynı oyunlar dolanıyor forumda. S60v5'in işi biraz zor...
kanki4a4
Üye
Konu Sahibi
aynen dedigin gibi sanırım telefon degiştirme zamani geldi teşekkürler arkadaşlar
nalcam22
Üye
anca java gelir oda biraz zor
Febris
Üye
Oyun falan yok bize ~
fırtzırt
Üye
lanet olsun yaa..evet telfon değişmeniin zamanııı geldi(nokia dan ayrılmanın zamanı)
nokiadan ayrılsanda bişey değişeceğini düşünmüyorum şirketlerin para kazanma taktiği bu en basitinden bi mp3 çalar aldım 100tl 1ay sonra aynı özelliklerde dokunmatik panellisi çıktı 80 tl buna yapacak bişeyimiz olduğunu düşünmüyorum
mcptxyz
Üye
bende 5800 kullaniyorum ve artijt hem nokiadan hemde syimbian dan çok skldm. Zaman android devri, baksaniza her yerde android uygulamalar, oyunlar kol geziyo.
mardok
Üye
nokia symbian artık son nefesini vermemek için çabalıyor ama iş bitti bir zamanlar tüm pazarın sahibi nokia android'e yenik düştü
ahmetc503
aynen hiç telefondan anlamayan biri bile bakıya tele aaa androidmiş süper dio