S60v5 de Flash sorunu cozulmek uzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
S60v5 de Flash sorunu cozulmek uzere
Arkadaslar bende s60v5 ile uyumlu ve flash 10.1 i destekleyen Adobe Flash Lite 4.1 uygulamasi var Ama gercekden calisdigini gormek ucun flash 10 lu site lazim Lutfen link koyun Eyer ki calisarsa burda paylasirim

Alla alla adobe ve nokia ne zaman anlaştı yeni sürüm flash player çıkardı ?

Neyse sen facebook sitesine gir ve bir videoyu online izlemeyi dene hatta facebook oyunlarından birini aç. Sorunsuz izler ve oyunu acarsa işini görür. (pek ihtimal vermiyorum ya eski sürümdür flash player )

sanmam . bence de eski sürümdür. bizim tellerin ram'i yeteceğini sanmam

mc.a

Üye
Sonucu bizimle paylaşırmısın olumlu veya olumsuz

Sanırım arkadaşın konusu yalan oldu eski sürüm flash player çıktı garanti ses soluk çıkmıyorda

Sanırım arkadaşın konusu yalan oldu eski sürüm flash player çıktı garanti ses soluk çıkmıyorda
En azından eski olsa da bunu bizlerle söyleyebilir ve özür dileyebilir.Herkez senin gibi düşünmüyordur belki.Şuan bir cevap atmadığı için ben daha farklı düşünüyorum.

[COLOR=""][SIZE=""]biraz sabredin mutlaka döner[/SIZE][/COLOR]

phasan

Üye
bunun dönecegi yok

Dön dön mevlevi misali halen konusuna dönmesini bekliyoruz
halen ısrarla eski sürüm flash player diyorum. Adobe bile flash player yazmamışken bu sürüm nasıl çıktı merak ediyorum açıkçası ?

marist

Üye
Dön dön mevlevi misali halen konusuna dönmesini bekliyoruz
halen ısrarla eski sürüm flash player diyorum. Adobe bile flash player yazmamışken bu sürüm nasıl çıktı merak ediyorum açıkçası ?

konuyu açanın kendisi çıkarmıştır.

[COLOR=""][SIZE=""]arkasından konuşmak bize yakışmaz.[/SIZE][/COLOR]

ozzo01

Üye
Hani yalan oldu senin flash player neredesin

mc.a

Üye
Aynen sadece bi cevap bekliyoruz. Yazacağı 2 kelime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...