S60v3/v5 Destekleyen SIS Oyunlar S^3 Destekler mi? Deneyenler Yorumunu Esirgemesin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
S60v3/v5 Destekleyen SIS Oyunlar S^3 Destekler mi? Deneyenler Yorumunu Esirgemesin.
Merhaba arkadaşlar. S^3, Defend London 3D, Resco Bubbles ve Ball Rush Aqua gibi S60v3 ve S60v5 destekleyen SIS oyunları çalıştırır mı?
Bu oyunlar S^3 HD oyunlarına göre dandik biliyorum ama ben merak ediyorum (akıcı oynanır mı diye :D) . Bende telefon yok o yüzden deneyemedim. N8den halamda var ama o da müsaade etmiyor böyle fantezileri denememe. :D Onun için deneyenler deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. :)

emre817

Üye
bence kesinlikle çalıştırır çünkü BTswitch gibi programları sorunsuz çalıştırıyor

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum.
Arkadaşlar deneyeniniz var mı acaba? Resco Bubbles ve Defend London oyunlarını özellikle merak ediyorum.

emrel156

Üye
programlar tamamda oyunlar yüklediğinde çalıştır atar seni

backwater

backwater

Üye
bence calistirdiklari olur ama pek fazla uygulama yada oyun calistiracagini sanmiyorum, yanlis bilmiyorsam sisx formatindaki yazilimlari tum symbianlar calistiriyor.

Dimi3

Dimi3

Üye
Bir kismini calistiriyor, bir kismini calistirmiyor..

- - - Eklendi - - -

Bir kismini calistiriyor, bir kismini calistirmiyor..

mert41994

mert41994

Üye
Symbian 3, s60 serisi geliştirilerek bugünlere gelen bir sistem. Denemedim ama Sıkınti çıkartacağını sanmıyorum Fakat oyunlar tuşlu telefonlar için üretildi dokunmatikte büyük sorun yaratır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt