S60v3 sisteme sahip Nokia E66 yasak sitelere girme ?

Sponsorlu Bağlantılar

ubarmen20

Üye
    Konu Sahibi
S60v3 sisteme sahip Nokia E66 yasak sitelere girme ?
Merhaba arkadaşlar başlıkta bahsetmiş olduğum sisteme sahip cihazı kullanmaktayım. Opera mobile ve bolt internet tarayacıları ile denedim ama başaramadım. Ayarlar Bağlantı İnternet erişim noktalarından wifi ağımı seçtim düzenleden dns yi kullanıcı tanımlı yaptım ve dns adresi girdim kaydettim çıktım. Sonuçta iki tarafyıcıda normal sitelere bile giremedi yardımlarınızı bekliyorum yasak sitelere nasıl girebilirim.

hotlock

hotlock

Üye
dns yi 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yap bide bole dene:oke:

ubarmen20

Üye
    Konu Sahibi
denedim kardeşim ama malesef girmiyor.

mstf_l

mstf_l

Üye
kardes ben e63 te opera mini den her siteye giriyom sen bide onu dene ayrıca opera mobile da turbo secenegini ac oyle bi sey varmıs girmesi icin ama ben denemedim

----------Eklendi @ 21:29:43 ---------- Yazıldı @ 21:23:21 ----------

kardes ben e63 te opera mini den her siteye giriyom sen bide onu dene ayrıca opera mobile da turbo secenegini ac oyle bi sey varmıs girmesi icin ama ben denemedim

hotlock

hotlock

Üye
opera turbo sitelrn hızlıaçılması için alakası yok onla

ubarmen20

Üye
    Konu Sahibi
Tüm cevaplarınızı tek tek değerlendirdim. Sonuç opera mini deki turbo özelliği işe yarıyor ama sadece bir kaç sitenin açılmasını sağlıyor içeriğindeki resimleri veya videoları göremiyorum önizleyemiyorum. Ayarlardan erişim noktalarında bağlandığım wifi düzenleyerek gelişmişten dns ayarlarını değiştirmiş ve birde öyle denemiş olmama rağmen sağlıklı bir sonuç halen almış değilim telekominikasyon bakanlığı tarafından engellendi mesajı görmek beni sinir etmeye başladı. Symbian alırsam bir daha iki olsun.

mstf_l

mstf_l

Üye
videoları zaten hic bi sistemle izleyemessin symbian da bizim tartıstıgımız konu o degil zaten

Üst Alt