telefonum n95
Raptor_tr Üye Konu Sahibi tamam - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: bi ara verilmişti yinede bakarım Genişletmek için tıkla ... Tamam bekliyorum...
tamam - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: bi ara verilmişti yinede bakarım Genişletmek için tıkla ... Tamam bekliyorum...
Praet0r2 Üye s60v2 olanı varmış ama dil dosyası aynı ise olur bi deneyim haber veririm - - - Eklendi - - - www.maxicep.com/s60-serisi-python-uygulamalari/mobilhex-v0-9-8_tr-199646.html#post1719910
s60v2 olanı varmış ama dil dosyası aynı ise olur bi deneyim haber veririm - - - Eklendi - - - www.maxicep.com/s60-serisi-python-uygulamalari/mobilhex-v0-9-8_tr-199646.html#post1719910
Raptor_tr Üye Konu Sahibi evet s60v2 - - - Eklendi - - - arkadaşlar ingilizcede olur ben buldum google dan ama çalışmadı... Lutfen bilen varsa link koysun
evet s60v2 - - - Eklendi - - - arkadaşlar ingilizcede olur ben buldum google dan ama çalışmadı... Lutfen bilen varsa link koysun
Raptor_tr Üye Konu Sahibi ali_800' Alıntı: o pro python la çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Python 2.0.0 yüklü - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: onu verdim ben - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tşkurler bi deniyim - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: onu verdim ben - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu açıldı ama ingilizce yinede teşekkurler.
ali_800' Alıntı: o pro python la çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Python 2.0.0 yüklü - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: onu verdim ben - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tşkurler bi deniyim - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: onu verdim ben - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu açıldı ama ingilizce yinede teşekkurler.
ali_800 Üye buldunda daha türkce istiyon - - - Eklendi - - - ben onu türkçe yaparım ama çok uzun sürer
Praet0r2 Üye türkçe yapman için pyc dosyasını py çevir sonra ped ile türkçe yap python ları türkçe yapmak daha kolay
türkçe yapman için pyc dosyasını py çevir sonra ped ile türkçe yap python ları türkçe yapmak daha kolay
Praet0r2 Üye yaparım da ıngilizcem çok berbat - - - Eklendi - - - ayrıca pyc yi py yapmaya gerek yok ama türkçe karakter sorunu var - - - Eklendi - - - bir kaç deneme yaptım oldu ama sıkıldım bıraktım - - - Eklendi - - - !/resource/mhex/mobilhex.pyc dosyası - - - Eklendi - - - meraklısı yapabilir - - - Eklendi - - - ama önce başka bi klasöre alması lazım sonra mobilhex ile türkçe yapar tekrar aynı yere atar
yaparım da ıngilizcem çok berbat - - - Eklendi - - - ayrıca pyc yi py yapmaya gerek yok ama türkçe karakter sorunu var - - - Eklendi - - - bir kaç deneme yaptım oldu ama sıkıldım bıraktım - - - Eklendi - - - !/resource/mhex/mobilhex.pyc dosyası - - - Eklendi - - - meraklısı yapabilir - - - Eklendi - - - ama önce başka bi klasöre alması lazım sonra mobilhex ile türkçe yapar tekrar aynı yere atar