s60v3 320x240 E61 E61i E62 E63 E71 E71x N77 135+ Java oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

trksh_fth

trksh_fth

Üye
teşekkürler

hseyn1995

Üye
artık yaygınlastı 320x240 lar elımde yaklasık 1000 oyunluk arsıv var isteyenler pm atabılır

seriserdar

Üye
Çok sağol :)

musasum

Üye
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

destroy116

destroy116

Üye
Eline Sağlık

skarag

Üye
şimdi kafayı yiyecem herkez çok teşekkür ediyor ama bendede e71 var olmuyor jar uzantısı eklesende olmuyor. şunu adam gibi anatacak biri varmı? hadi ben cahilim o kadar teşekkür edenlerden biri bana şu işi bir anlatsın yahu......

cristroy

Üye
çok teşekkürler.

lataraş

Üye
allah razı olsun saol

badfor66

badfor66

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginize teşekkürler sağolun, umarım indirdiğinize değimiştir..
skarag arkadaşım bazen oluyor böyle sorunlar tavsiyem,aynısı banada oldu ilk başta;
önce telefon ayarlarını sıfırlamıştım sonrada hafıza kartını biçimledim sorun çözüldü.Ama gerekli olan yalnızca biçimlemeymiş.istersen hafıza kartını biçimle ondan sonra tekrar yükle o zaman cevabını yazabilirmisin..
Ama önemli bir dosyan varsa hafıza kartında,yedeklemeni öneririm!

pesimistick

pesimistick

Üye
ellerine sağlık kardeşim

junıor-CR9-

junıor-CR9-

Üye
allah razı olsun cok tsq. :D

roxmage3154599

Üye
senin ben agzına cıcam

AscXx

Üye
dostum ellerine sağlık süper çalışma olmuş :)

korhanun

Üye
eline salık hocam

badfor66

badfor66

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun mesaj sayısı 100 ü görürse çok ekranlı en az 60-70 tane oyun paylaşacam.
(nokia ve sony ericsson tüm ekran,ayrıca qwerty klavye uyumlu.)
hadi bakalım.Bekliyorum.

ozcelik24

ozcelik24

Üye
Arkadaş oyunu indirdim güzel paylaşmışsın uğraşmışsın emeğine sağlık..Fakat hangisini .jar uzantısına çeviricez bi türlü çıkamadım işin içinden..misal pacman ı indirdim winrar olarak indi dosyaları çıkarttığımda 20 ye yakın belge var sırf denemek için tek tek hepsini .jar uzantılı yaptım fakat çalıştıramadım direk olarak tele attım yine olmadı çevirdikten sonra attım yine olmadı herhangi bir setup yapabilecek belge yok bu rar dosyalarının arasında. açıklarsan sevinirim!..

badfor66

badfor66

Üye
    Konu Sahibi
özçelik arkdaşım eğer sende hata veriyorsa 2 ihtimal vardır;
1. si hafıza kartında bir arıza vardır hiçbir jar ı kabul etmez hata verir yada,
2. indirdiğin dosyaları jar-rar dan çıkarıp tekrar rar yapmaya çalışmış ve telefona atmak istemişsindir.

ama bu ikiside uymuyorsa şunu dene;
Öncelikle indirdiğin herhangibi bir JAR oyununu rar olarak çıkarmıyacaksın! indirdiğin haliyle sonuna .jar ekliyeceksin ve öyle telefona atacaksın.Sorunun çözülmesi lazım çünkü aynı şey daha önce benimde başıma geldi.format attım daha sonra bu yöntemi denedim kesin sonuç aldım.hepsi açıldı.
eğer bunların hepsini deneyipte sonuç alamıyorsan-ız yapabileceğim birşey yok,üzgünüm.

young23sam

Üye
arkadaşlar ben de Get Phone E71 var.ben buna bi türlü java uygulamaları yüklemeyi beceremedim. yükle seçeneği çıkmıyo(ya da yerine geçen bir kelime) ben bu telefona nasıl yükleyebilirim.şimdiden sağolun

piyanist73

Üye
süpersin

yemre029

Üye
kardeşim ben indiremedim bi yardm edermisn?

Takipçi Satın Al

Üst Alt