s60 v5 klavye(c5)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
s60 v5 klavye(c5)
www.gallery.mobile9.com/f/2088805/?
Arkadaşlar adrese girin ve bakın ne demek istiyecegimı anlayacaksiniz yeşil tik(tamam tuşu)asağıya inmiş bunu bulabilirmişinız o siteden indirdim fakat hata verdi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En sevdiğim ekranla karşılaştım ERROR.
Cepten o sayfayı görüntüleyemedim.
Linki bir kontrol edermisin

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
gallery.mobile9.com/f/2088805/
Kardeş eğer yine bulamazsan google ye bu ilk linktekini yaz mobile 9 un mobil sayfası çıkar zaten bekliyorum kusura bakma linki anca böyle verebildim

nub

nub

Üye
Bunu nasıl yapcagını bilmiyorum ama Fertile Ceres cfw'sini atarsan aynen dediğin gibi oluyor bende cfw mevcut ve dediğin gibi klavyem.

juristokrat

juristokrat

Üye
qfs.mobi/f123862 eğer telefonun hackliyse bu yamayı rompatcherdan aktif et ve oto başlata al.muhtemelen çalışır.yok telefonun hackli değilse bir üst mesajı dikkate al derim.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
Bunu nasıl yapcagını bilmiyorum ama Fertile Ceres cfw'sini atarsan aynen dediğin gibi oluyor bende cfw mevcut ve dediğin gibi klavyem.

Kardes inan fw ne onu bile bilmiyorum kısaca anlatsana telefona ne oluyo kötü yani varmı

---------- Eklendi @ 18:31:47 ---------- Yazıldı @ 18:27:19 ----------

qfs.mobi/f123862 eğer telefonun hackliyse bu yamayı rompatcherdan aktif et ve oto başlata al.muhtemelen çalışır.yok telefonun hackli değilse bir üst mesajı dikkate al derim.

Sanırım yapamam kardeşim pek anlamıyorum bu işlerden detaylı olunca yapıyorum da böyle pek anlayamadım kusura bakma

nub

nub

Üye
Kardes inan fw ne onu bile bilmiyorum kısaca anlatsana telefona ne oluyo kötü yani varmı

---------- Eklendi @ 18:31:47 ---------- Yazıldı @ 18:27:19 ----------

Cfw custom firmware yani düzenlenmiş yazılım gibi birşey telefonun performansını görselliğini artırır daha stabil çalısmasını saglar hic b bir kötü yanı yok orjinal fw den çok daha iyidir

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu hack yaptımda diğer cfw yi imkan yok yapamam telefoncular yapamazmi ki
Ayrıca su senin söylediğin rompackdan yap diyodün ya onu nasıl yapabiliriz rompack var bende telde hackli ama diğer işlemleri pek anlamadım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bunu Diyorsun Demi

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim bundan sen bi el atsan

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İnternette Modu Var Onu Atacaksın Yazılıma Sonra Flashlayacaksın Başka Türlü Olmaz. Fertiles Ceres 2 Kullansana Onda Da Bundan Var

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
saol yapamıyacam yani ya arkadaş şu bilgisayardan tele atma işini anlayamıyorum

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
anlayamıcak bisey yok çok basit aslında. Bir kereliğine zincirleri kırmayı dene bence sonra zaten çok isticeksin flash atmayı :) bende teli ilk aldğmda azck tırsmadm değil yanlşta yapmştm açılmadı telefnum diriltmeside basit artık. Şimdi ıse cfw atmayı dğl cfw yapmayı bile az buçuk becereblyorum :)

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
alt kısmında nasıl yapılacağını açıklamış

1) Your phone should must be
hacked
Telefonunu hackli olmalı

2) Open rom patcher and apply
open4all patch
Rom patcheri aç ve open4all yamasını uygula yani aktif et

3) Extract
peninputgenericitut.dll file to c/
sys/bin
peninputgenericitut.dll
Dosyasını c/
sys/bin
Içine çıkar

4) Extract-> MOD
ALPHANUMERIC KEYBOARD.rmp
and C2Z4BIN THUMB.rmp file to
patches folder
MOD
ALPHANUMERIC KEYBOARD.rmp ve
C2Z4BIN THUMB.rmp
Patches klasörune at
Rom patcherin yamalariNin Olduğu klasör
5) Open rom patcher and apply
MOD ALPHANUMERIC
KEYBOARD.rmp and C2Z4BIN
THUMB.rmp file .ADD IT TO
AUTO
Rom patcheri aç ve attığın iki rmp uzantılı dosyayı aktif et ( otomatik e ekle )
6) Restart.Done!
Tekrar başlat . Oldu

First rename file .sis to .zip
Birde bu yazı var dosya sanırım sis uzantılı , uzantıyı zip e çevir yazıyo umarım işini görür

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum da son işlemi yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt