s60 v3 SERTİFİKA SORUN VE HATALARI...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
s60 v3 SERTİFİKA SORUN VE HATALARI...
s.a yhaw kerdeşler şimdi n73 me program yüklüom '' sertifika hatası uygulama satıcısı ile görüşün'' yazıo yükliyemiyorum.sonra başka bişey yüklüom ''sertifika hatası'' dio.. sora başka bişey yüklüom ''süresi geçmiş sertifika'' yazıo onu bilom zamanı geri alıon..ewet arkadaşlar bu sertifika sorunları için ne yapmak gerekiyor?? telefonu hack lesem düzelirmi? yardımcı olduğunuz için teşekür ederim...

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş Allah razı olsun tşkr ederim yapacam sonucu buraya yazcam...

----------Eklendi @ 17:58:11 ---------- Yazıldı @ 17:27:13 ----------

ewet denedim hersey ii gidiodu (RomPatcher) burda iki tane bşey çıkıo onun ikisi yeşil olması gerekio bende 1 tanesi yeşil oluo diğeri çarpı işareti war?

----------Eklendi @ 18:27:23 ---------- Yazıldı @ 17:58:11 ----------

arkadaşlar olmadı yapamadım bakınız nerden yaptım ve oldu şahsen n73de denendi hackleme

hakan_710

hakan_710

Üye
tamam kardeş Allah razı olsun tşkr ederim yapacam sonucu buraya yazcam...

----------Eklendi @ 17:58:11 ---------- Yazıldı @ 17:27:13 ----------

ewet denedim hersey ii gidiodu (RomPatcher) burda iki tane bşey çıkıo onun ikisi yeşil olması gerekio bende 1 tanesi yeşil oluo diğeri çarpı işareti war?

----------Eklendi @ 18:27:23 ---------- Yazıldı @ 17:58:11 ----------

arkadaşlar olmadı yapamadım bakınız nerden yaptım ve oldu şahsen n73de denendi hackleme
pm at bende n73 için gerekli dosyalar mevcut msn den de yardımcı olabilirim % 100 sonuç garntisi

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Allah razı olsun ben yaptım ;) ama yine sorun çıkarsa ilk sana danışcam çok yardımcı oldun eywlh..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt