Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S60 telefonunuz N SERİSİ telefonlar gibi olsun ister misiniz? (forum tarihinde i
6600da çalışanı yok mu yaa. o kadar yükledim hevesle yine de emeğine sağlık. tema çalıştı en azından..
asicocuk0671
Üye
müzik player çalışmıyo telefonu da kasmıyo güzel paylaşım emeğe saygı teşekkürler
ßurçiN
Üye
müzik çaları yükleyince galeriden mp3 çalmıyor ve mp3 çaların silinmiyor berbat ve ötesi telefonun bi günde şarjı bitiyor
maxomars
Üye
kardaş yaw bu mini menüyü yüklüyorum çalışıyor amma tuşları kilitlidimmmi ekrandan çıkıyor yeniden proğrama girip çıktımmı tekrar geliyor tekrar gidiyor bi çaresi yokmu bunun hep açık kalsa olmuyomu? bi el at
kurucu87
Üye
sağol kardeş ben bunu epeyi bizamandır arıyordum iyi oldu ...
paylaşım için teşekkürler
pessimistyle_
Üye
çok sağol kardeşim eline sağlık..süper olmuş
Mr.Trojan
Üye
HELAL OLSUN KARDEŞİM BE BENDE BUNU ARIYORDUM UZUN ZAMANDIR SAOLASIN
bayram711
Üye
Paylaşım için Saol.........
Blackss86
Üye
Bana sadece tema yetti sağol
yurttas199
Üye
tel çok mkasıo hiç bişi açmıo ama güsel olmus
darke
Üye
müzik player i yükleyince müzikleri galeriden açamıyorum bilinmeyen dosya biçmi diyo ama yinede saol
memed493
Üye
saol güzel paylaşım
domain
Üye
ya bu proğramı istesek kaldırabiliyormuyuz
ihsan16
Üye
Harbi süper paylaşım :=) Eyvallah
kamuran68
Üye
çok tşk
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Arkadaş benimki zaten n serisi ama yinede paylaşım için sağol yeni paylasimlarını bekliyoruz.
ugur227
Üye
paylaşımın için teşekkür ederim sağol.daha denemedim ama deneycim bende 6600 var.tekrer teşekkür ederim.
somebodysme111
Üye
benim tel 6670 ama pyton dosyasını msjlarda güvenlik hatası veriyor bunun sebeebbi ne acaba yardımcı olabilrimisin?
ivandivandakor
Üye
bak iste bu programlarin yanina n series galeri var ya dönerek video foto koyuyor o olsaym1s daha iyi olurmus