S60 telefonunuz N SERİSİ telefonlar gibi olsun ister misiniz? (forum tarihinde i

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
saol güzelmiş...

asicocuk0671

Üye
müzik player çalışmıyo telefonu da kasmıyo güzel paylaşım emeğe saygı teşekkürler

ßurçiN

ßurçiN

Üye
müzik çaları yükleyince galeriden mp3 çalmıyor ve mp3 çaların silinmiyor berbat ve ötesi telefonun bi günde şarjı bitiyor:@

maxomars

maxomars

Üye
kardaş yaw bu mini menüyü yüklüyorum çalışıyor amma tuşları kilitlidimmmi ekrandan çıkıyor yeniden proğrama girip çıktımmı tekrar geliyor tekrar gidiyor bi çaresi yokmu bunun hep açık kalsa olmuyomu? bi el at:vur

kurucu87

Üye
sağol kardeş ben bunu epeyi bizamandır arıyordum iyi oldu ... :)
paylaşım için teşekkürler

pessimistyle_

pessimistyle_

Üye
çok sağol kardeşim eline sağlık..süper olmuş

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
HELAL OLSUN KARDEŞİM BE BENDE BUNU ARIYORDUM UZUN ZAMANDIR SAOLASIN :oke:

bayram711

Üye
Paylaşım için Saol.........

Blackss86

Üye
Bana sadece tema yetti :) sağol

yurttas199

Üye
tel çok mkasıo hiç bişi açmıo ama güsel olmus

darke

darke

Üye
müzik player i yükleyince müzikleri galeriden açamıyorum bilinmeyen dosya biçmi diyo ama yinede saol

memed493

memed493

Üye
saol güzel paylaşım

domain

Üye
ya bu proğramı istesek kaldırabiliyormuyuz

ihsan16

Üye
Harbi süper paylaşım :=) Eyvallah

kamuran68

Üye
çok tşk

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaş benimki zaten n serisi ama yinede paylaşım için sağol yeni paylasimlarını bekliyoruz.

ugur227

ugur227

Üye
paylaşımın için teşekkür ederim sağol.daha denemedim ama deneycim bende 6600 var.tekrer teşekkür ederim.

somebodysme111

Üye
benim tel 6670 ama pyton dosyasını msjlarda güvenlik hatası veriyor bunun sebeebbi ne acaba yardımcı olabilrimisin?

ivandivandakor

Üye
bak iste bu programlarin yanina n series galeri var ya dönerek video foto koyuyor o olsaym1s daha iyi olurmus

Üst Alt