S60 telefonunuz N SERİSİ telefonlar gibi olsun ister misiniz? (forum tarihinde i

arkadasım telım 7610 müzikcalara tam girecegi sırada cıkıo sorun ne uyumlu degil mi

mereba kardeş eline sağlık paylaştığın için teşekürler ben telefona yükledim ama N90 orjinal teması çalışmadı telefonumun markası 6630 beni aydınlatırsan sevinirim yinede emğine saygı duyuyorum bizimle paylaştıgın için sağolasın.

Bende yani 6600 da çalışıyor bide alttaki yükle bakalım...rardan çıkart tele öyle gönder...

Ekli dosyalar

snacker

Üye
sagol usta mthısssın

lyon_69

Üye
payşım güzel saol n serisi olmayanlar için güzel bi program

060606

Üye
bu müzikçalar bnde war 6630 versiyon yükseltince geldi

xfelix24

Üye
müzik çalar çalışsaydı devrim olurdu 6600

--------------- Ekleme ---------------

ya bunların hepsini tek jar dos yasına koya bilirmisn tek yükleme de hepsini yükleçen münüde kalbalık lık olamsın yapabilirsen çok iyi bir program olur müzik çalrıda bi ayar çeki ver be haçı 6600

--------------- Ekleme ---------------

bende 6600 var müzik çalar çalışmıyor bi elatarsan iyi olur buları tek java dosyasını içne ata bilirmisin menüde kalabalık yamasın temagibi olaçak olmu cevap

mini menüyü yükleyince simgeler yan yana mı oluyor
onu eski haline getirebilirmiyiz veya sadece mini menüyü yüklemesek _?

ve birde 6600 a uyumlumu_?

yaaa muzık calar calısmıyo bı yardımcı olsanRAMAZAN12345

panher

Üye
Arkadaşlar arıyordum N-serisinin temasını daha güzeli elimde çokkk!!! saol emeğine sağlık daha güzel program tema vs.. varsa iyi olur tşk ...

btuuuu

Üye
Sağol dostum muhteşem paylaşım.

yedikule

Üye
bu uygulama harika bişey bunu çıkaranıının ellerinden öpmek lazım ya mükemmel şimdi 6630 umu gören n73 sanıyo helal olsun

HAYTA001

Üye
Selam müzik çalar çalışmıyor sebebi nedir acaba
7610 telefonum var çalıştıramadım
kitlemede yapıyor
sebebi ne olabilir acaba
yazarsanız sevinirim

olursa 7610 a allah razı olsun olmazsa byeeeeeeeeeeeeee