s60 localhost programı?? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byturksavunma

byturksavunma

Üye
    Konu Sahibi
s60 localhost programı?? :(
Ya arkadaşlar valla gına geldi artık..tel modeli 6630...ya buna uygun bi localhost programı bulamadım ya...Abilerim, aplalarım, arkadaşlarım, kardeşlerim aranızda bi dolu programcı var...kaç aydır arıyorum valla ölsem yeridir ha...pythonla felan tl için bi localhost programı yazın Allllahh rızası için yaa :'((

yunus5055

yunus5055

Üye
... Localhost tam olarak ne ise yarıyoki dostum .. Bt üzerinden ev ağımi oluşturacan nasıl birşey yani :) ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tam ne yapmak istediğini belirt ona göre bizde araştıralim ;)

byturksavunma

byturksavunma

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben web programlama öğrenmeye çalışıyorum...Aynı python,c#,c dilleri gibi bide web programlama dili olan "php" var...Şu aralar bilgisayarın başında duramıyorum o yüzden eğitimlerim baya bi zamandır aksıyo...bu "php" gibi bide "html" diye ayrı bi dil var...Şimdi bu html ile yazdığım web sayfalarını tl'in web browserinde görüntüleyebiliyorum ama "php" ile yazdığım sayfaları görüntüleyemiyorum...Bilgisayarda bunları görüntülemek için "wamp server" diye bi program kullanıyorum...O programın yaptığı işi en azından php sayfalarını tl'in browserinde görüntüleyebileceğim bi program bulamadım...Localhost yerel sunucu demek...Bende tam bilmiyorum dedim ya eğitim aşamasındayım...Bi ara forum'da racoon web server diye bi program gördüm ama o bi ise yaramadı....Valla bi program dili bilseydim bütün tl modelleri için böyle bi program yazardım ya :(

_ardaa

_ardaa

Üye
6630 modelinde wi-fi olmadığı için yapabileceğin tek yol var, ama sen localhost'a bağlanıp ne yapacaksın yaptığın siteyi mi test edeceksin? eğer öyleyse yapman gerek şey şu, önce iç ip numaranı öğreneceksin sonra modem ayarlarına girip 80 portunu iç ip adresine yönlendireceksin ardından dış ip adresini öğreneceksin sonra wamp server açık olacak telefondan tarayıcıya gireceksin ve adres satırına aşağıdakini yazacaksın

ip adresin(örnek 88.256.98.74 gibi)/burayada web proje adını yazacaksın

mesela dış ip adresin 88.256.98.74 olsun ve web proje adın da deneme olsun o zaman şöyle yazacaksın

bunu yazıp bekleyeceksin o zaman dışardan kendi bilgisayarında ki localhost'a bağlanabilirsin.

byturksavunma

byturksavunma

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bilgisayar evde ve ben baya bi zamandır eve gitmiyorum arada giderim ama bilgisayar'ın başına oturacak kadar da vaktim olmaz. Iş olur o işi hallederiz sonra yine ayrılırız evden...Bilgisayar olsa bilgisayardan çalışırım ama işte benim derdim tl'de açmak...Evet yaptığım sayfaları test edeceğim...Yine de çok teşekkürler...Allah razı olsun inş.

_ardaa

_ardaa

Üye
Başka yolu yok maalesef tek yol yukarı da yazdığım yol telefondan php asp aspnet gibi sayfaları açamazsın ancak bilgisayara bağlanabilirsin dediğim şekilde.

byturksavunma

byturksavunma

Üye
    Konu Sahibi
Eminmisin?

_ardaa

_ardaa

Üye
Şöyle bir yer buldum istersen dene özelden site adresini atıyorum ama işe yarar mı bilmem denersin artık.

webci274

Üye
şimdi localhost kuruyorsan öyle wp joomla gibi sistemlere takılmayacaksın kardeş.
drupal kuracaksın, adam özgür bir sistemin tadını çıkaracaksın. Ama gel gör ki çıplak drupal bile 32mb ram yer.

Sonra, racoon isimli bir program var o bu iş için yapılmış ve az biraz Ingilizcem ile anladığım kadarıyla onunda devri kapanmış.
Neyse, ben çözümü buldum kendim için, araştır biraz, sende bulursun. Ama telefona yerel sunucu(localhost) kurman biraz zor.

- - - Eklendi - - -

racoon web server python destekler, apache'nin mobil sürümü gibi birşeydir.

- - - Eklendi - - -

dosyalara bakarsan mod_python diye bir klasör vardır fakat mod_php yoktur.

byturksavunma

byturksavunma

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim ben wp veya joomla veya başka bi sistem kullanmıycam...tek istediğim yazdığım php sayfasını görüntülemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt