S60 3Rd VErsion Da Çalışan Full Bi Symbian Messenger (Herkz Icın Istk) Lütfen !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kroware

Üye
    Konu Sahibi
S60 3Rd VErsion Da Çalışan Full Bi Symbian Messenger (Herkz Icın Istk) Lütfen !!
Arkadaslar Bir COk Arkadasımızda Benımle Aynı Dertten Yakınıyor !!! Live Yuklersın Karsıya YAzamassın Agile Yuklersin Kısıtlı Olur Signed YApamazsın 1 Ton Problem YAşarsın !! VErichat Yuklersın 3rd Destekli full Surum Bulamazsın !! Yeter ARtık Kafayı Yıycem ! Buyur Kardesım Al Bunu Yukle Su Sekılde Kullanın Full VErsiondur Diye Verebilecek Hicmi Msn Programı YOk !!! Arkadaslar Bu Konuda Site Yonetımınden Buyuk Yardım Istıyoruz ...

1. TErcih . Live Messenger s60 3rd ( Karsı tarafa Yazma Problemi Olayan GUncel Surum )
2. Agile Messenger FUll 3rd
3. Turbo MsN s60 3rd (FUll)
4.VEriChat 3rd Full
5.IM+ Messenger

Bunlardan Bırı WArsa Elınızde Guncel Surum ve Full Olarak PAylasırsa Minnettar Kalırız...

ADım Gıbı eminim kı Benm Gibi Bu Konuda Stres YApan Arkadaslar Cok Sayıda WArdır Forumda ! Egerkı Buyurn Bunu Kullanın Dıyebılecegınız Program Warsa Paylasın Lutfen Arkadaslar ...

Not : ( IM+ Messengerda Nıck Degistirmeyi Bİlen Birileri WArsa Bu Baslık Altından YAzarsa SEviniriz )

Bnm Telefonum : 5700 XPressMusic . Cogu Arkadasımızında 3Rd Cihazları .. Beklıyoruz Arkaslar ...

• Beğen
Tepkiler: RyMcL ve berkoztunç

kroware

Üye
    Konu Sahibi
O BOlume Gırmesını bılıyorum zaten .! ama Ara Ara Başım Döndü 1 Program Lınkı WErmek Site Yönetimi icın bu kadar zormu

safakk

safakk

Üye
O BOlume Gırmesını bılıyorum zaten .! ama Ara Ara Başım Döndü 1 Program Lınkı WErmek Site Yönetimi icın bu kadar zormu
allahalallaaaa yöneticiler her senin gibi program isteyene program bulmak zorunda mı biz paylaşım yerine koymuşuz illa ben bu programı istiyorum diyorsan gibip ordan alırsın onu da mı eline verelim oldu başka ;)

coolmen41

Üye
tessekur,

vessa

Üye
Yeni konu acmak ıstemedim telefon e65 unsigned (hackli)
fring kullanıyorum baskada msn yukleyemedım verilen hatalar
menu ozellık desteklenmıyor
dosya bozuk
cannot allow login
icon gorunmuyor
vs.vs.
Adam akıllı calısan msn dosya transferi ozellikle olsun
fring guzel ama kisı eklemdi beceremedim

axaturk

axaturk

Üye
nerde bu link

osmantaner44

Üye
boşuna uqraşma ya ebuddy i indir yada mig33 bunların uzerine msn programı yok bence dostum.ingilizce ama olsun deger kesintisiz sorunsuz kullanmak istiosan

volkano81

Üye
emeğinize sağlık program düzgün çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt