S60 3rd Oyun Bölümünün İsmi Artık Değişsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
S60 3rd Oyun Bölümünün İsmi Artık Değişsin
Marhaba arkadaşlar bildiğniz üzere s603rd oyun bölümümüz çok büyük, öyle ki bu bölümdeki konu sayısı bazı forum sitelerinin toplam konu sayısı kadar :D . Bu bölüm için bir önerim olacak.

Bölüm başlığı değişebilir mi? Mesela:

Şimdiki başlık: Symbian 9.1(S60 3rd) Oyunları

Önerdiğim başlıklar: Symbian S60 3rd (OS 9.1, 9.2, 9.3) Oyunları
veya: Symbian S60 v3 (OS 9.1, 9.2, 9.3) Oyunları
ya da kısaca: Symbian s60v3 Oyunları

Böyle bir öneri yapmamın nedeni bu bölümün sanki sadece n95 ve n73 için yapılmış gibi gözükmesidir, eğer buna benzer bir görünüm olursa bence daha uygun olur çünkü bu bölümdeki hemen hemen her oyun OS 9.2 ve 9.3 cihazlarda da sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. (Bizzat kendi telefonumda)

Aynı şekilde bu önerim
s603rd tema bölümü için de geçerlidir.

Sizlerin de önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Saygılar, Iyi forumlar..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
1. öneri için evet , Symbian S60 v3 (OS 9.1, 9.2, 9.3) Oyunları oLabiLir . her 3 örnek de oLabiLir :oke:

2. öneri bizim de daha evveLinden düşündüğümüz bir sistem . fakat oyunLarı dosya uzantıLarına göre değiL de kategoriLerine göre sınıfLandırmaya devam ettik .. oLabiLir mi oLabiLir neden oLmasın ama oyunLarın %95' i zaten Java .. çeşitLiLik yok .. o açıdan şu an için böyLe kaLmasını ben şahsi fikrim oLarak daha uygun buLuyorum :)

Samimi oLarak beLirtmek isterim ki çokLu oyun payLaşımLarı beni çiLeden çıkarıyor :) ne tür ararsan var konuda ama tek böLüme açmak zorundayız . yani bir 3.seri başLığında 6300 oyunLarı da oLabiLiyor ..

çokLu payLaşımdaki farkLı türLeri de başLıkLarda göstermek kocaman bir konu başLığına sebep verir . bunu yine tek bir kategori seçerek göstermek bence daha uygun :oke:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
1. öneri için evet , Symbian S60 v3 (OS 9.1, 9.2, 9.3) Oyunları oLabiLir . her 3 örnek de oLabiLir :oke:

2. öneri bizim de daha evveLinden düşündüğümüz bir sistem . fakat oyunLarı dosya uzantıLarına göre değiL de kategoriLerine göre sınıfLandırmaya devam ettik .. oLabiLir mi oLabiLir neden oLmasın ama oyunLarın %95' i zaten Java .. çeşitLiLik yok .. o açıdan şu an için böyLe kaLmasını ben şahsi fikrim oLarak daha uygun buLuyorum :)

Samimi oLarak beLirtmek isterim ki çokLu oyun payLaşımLarı beni çiLeden çıkarıyor :) ne tür ararsan var konuda ama tek böLüme açmak zorundayız . yani bir 3.seri başLığında 6300 oyunLarı da oLabiLiyor ..

çokLu payLaşımdaki farkLı türLeri de başLıkLarda göstermek kocaman bir konu başLığına sebep verir . bunu yine tek bir kategori seçerek göstermek bence daha uygun :oke:

Anlıyorum yorumun için teşekkürler dayı. :)

^^Positive^^

Üye
Çoklu katagori seçiminde yapılabilir..........

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda symbian bölümü düzeltilmiş, böylesi maxicepe çok daha yakıştı emeği geçen herkese çok teşekkürler yeni görünüm çok daha iyi oldu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt