Karşılaştırma S6-Note4-G4-Iphone6

Sponsorlu Bağlantılar

Arasinda kaldim hepsi kndi serisinde en iyilerden birini secerseniz cok iyi olur

• Kullanılan toplam oy
    48

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
S6-Note4-G4-Iphone6
Arkadaslar bu yaz yeni tel alicam ve yaza kadar bisi secmem lazim. Simdiye kadar hic samsung disina cikmadim. Ama yazdigim tellerin her birini ayri ayri tavsiye ediyolar her biri kendi icinde guzel. Benim icin onemli olan telin kasmamasi ve 2-3 ay sonra beni keskelere dusurmemesi. Bi yardimci olursaniz sevinirim. Yeni uye oldum boyle giderse aktif kullanmaya devam edicdm. Simdiden tesekkur ederim...

byAndroid

byAndroid

Üye
Hepside güzel cihaz. G4 ün incelemeleri gelsin ona göre karar ver. Ios hariç Androidler alınabilir.
Ios sevmiyorum o yüzden yani yoksa hepsinden akıcı olduğu kesin.

man20

man20

Üye
S6 ve G4 arasında düşünürsek bence G4. Çünkü kamera (ön, arka) ve pil benim için daha önemli. Şimdiki işlemcilerin hepsi hızlı zaten o yüzden samsung almaya değmez.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Htc One M9 Al Geç Derim

0MG90

0MG90

Üye
Note 4 veya G4 al bence. iPhone 6s'e az kalmışken 6 alınmaz.

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Hepside güzel cihaz. G4 ün incelemeleri gelsin ona göre karar ver. Ios hariç Androidler alınabilir.
Ios sevmiyorum o yüzden yani yoksa hepsinden akıcı olduğu kesin.
Baktim G4 e sey guzel tel yapmislar iste bnde incelemeleri bekliorum. G2 yi pek sevmedim G3 guzeldi G4 te artik beklentiler fazla bakicam yaza kadar ins guzel olur bu arada tesekkurler
S6 ve G4 arasında düşünürsek bence G4. Çünkü kamera (ön, arka) ve pil benim için daha önemli. Şimdiki işlemcilerin hepsi hızlı zaten o yüzden samsung almaya değmez.
S6 ve note 4 arasindaydim cunku note serisini hep kullanmayi merak etmistim simdiye kadar hep almaya niyet ettim baska teller beni sasirtti
G4 un tanitimini beklemeyi dusunuyorum ama samsungdan cikmak biraz degisik hissettircek gibi
Htc One M9 Al Geç Derim
M9 cikti mi ki cikmadi heralde
Note 4 veya G4 al bence. iPhone 6s'e az kalmışken 6 alınmaz.
Ios un bi karizmasi var ama hep pahali ve islevsiz telker yapiolar yani androide gore sadelik die tutturmuslar yakinda aksesuarsiz kutusuz fln sadece teli vercekler

yeumyang

yeumyang

Moderator
s6 metal tasarım şık bir cihaz ama pilden kaybediyor rakipleri 3000 mah pille gelirken s6 2550 mah pille geldi g4 incelemesinden sonra karar verin htc m9 a bir bakın derim

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
note 4 u elemeye calisiyorum ama bi turlu olmuyor o yuzden simdi son olarak G4:S6:M9

Print Screen

Print Screen

Üye
Note serisi hariç samsung alınmamalı S serisinin sonu her zaman aynı hangi S serisi touchwiz in gazabından kurtuldu da tıkır tıkır çalışıyor ama şuan hala note 2 kullanılabilir durumda note 4 diyorum ben

yeumyang

yeumyang

Moderator
alacaksanız metal tasarım bir cihaz alın s6 veya m9 cihaz almadan önce mutlaka cihazı elinize alıp inceleyin inceleme video larını izleyin karşılaştırın yorumları okuyun sonra gidin alın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sy'da 14nm işlemci ve DDR2l4 RAM var rakiplerinden çok daha az güç tüketiyor. Bunun en büyük kanıtı 2550mAh ile rakipleri ile aynı kullanım süreleri alması. Kamerada S6 ve G4 kapışır tabiki. Ekran olarak LG G3'te 2K ve 3000mAh ile ne kadar rezalet sonuçlar aldığı ortada iken ayni batarya G4'ün bataryası iç açıcı değil.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 de de ayni bataryanin kullanildigini ve kullanan herkesin agzinin acik kaldigini belirtmek isterim.Samsung o telefona 14 nm diye degil belliki kasa ince olsun diye dusuk pil koymus zira kameranin kasa icinde degil cikintili konumlandirilmasi da bu amacin göstergesidir.
S6 o pil ile basarili olamaz.G3 ü örnek gostermeyin o bir istisnadir S801 temelinde zaten sadece overclok olan bir modelken kalkip bu zimbirtiyi bir de 200 mhz tekrar overclok yapmislar pil performansinin kotu olmasinin tek sebebi bu.G4 808,quantum ekran ve 3000 mA pili ile cok daha iyi enerji yonetimi sunar.2500 mA istedigi kadar nano olsun foss.

• Beğen
Tepkiler: nsren, 0MG90 ve baskahmet
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben G4 ya da Galaxy S6 dışına çıkma derim. Bence Galaxy S6 biraz daha ağır basıyor gibi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
"Istedigi kadar nano olsun foss" cunlesinden sonra ben daha birşey demem. :gul:

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah bakarim tanitimina sen kullaniomuydun?
s6 metal tasarım şık bir cihaz ama pilden kaybediyor rakipleri 3000 mah pille gelirken s6 2550 mah pille geldi g4 incelemesinden sonra karar verin htc m9 a bir bakın derim
Bakicam m9 a ama bnim icin pil 1-2 gun gitsin yeter yinede sagolun
Note serisi hariç samsung alınmamalı S serisinin sonu her zaman aynı hangi S serisi touchwiz in gazabından kurtuldu da tıkır tıkır çalışıyor ama şuan hala note 2 kullanılabilir durumda note 4 diyorum ben
Cok sagolun belki fiyata gore secerim aralarindan ama 100-200 lira icin daha kotu bi tel almak istemem
alacaksanız metal tasarım bir cihaz alın s6 veya m9 cihaz almadan önce mutlaka cihazı elinize alıp inceleyin inceleme video larını izleyin karşılaştırın yorumları okuyun sonra gidin alın
Yapabildigimce bakmaya calisiyorum iste buraya uye oldum yeni birde sizin gorusunuzu almak istedim
Ben G4 ya da Galaxy S6 dışına çıkma derim. Bence Galaxy S6 biraz daha ağır basıyor gibi.
Peki baska bisi daha s6 mı s6 edge mi

yeumyang

yeumyang

Moderator
digerlerini elediniz mi edge modelini öneririm ikisi arasında

androtik12

androtik12

Üye
Eğer oyun ve internet isterim dersen kesinlikle iphone 6 ama eğer multimedya ve sarj önemli ise note 4 kesinlikle. Şimdi biri der oyun internet ne alaka iphone ile eğer gidip son oyun testini zlersen iphone 6nn bariz üstünlüğü görürsün. Zaten bu halde hangisi alrsan pişmanolmazsın. Eğer bencmark delisi isen git s6 al. Şuan s800 ve 2gb ram tüm oyunları kaldırır.S6nın absürt donanımı reklamdan başka hiçbir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve baskahmet

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Cok karamsarliga dustum yine boyle bi tanesini one cikarcak kesin %100 bunu alicam diye secemiorum
digerlerini elediniz mi edge modelini öneririm ikisi arasında
Tam olaral elemedim eger alirsam s6 yi die solemistim yine de tesekkurler

PriZm

PriZm

Üye
Samsung o telefona 14 nm diye degil belliki kasa ince olsun diye dusuk pil koymus

Isterse 500 nanometre olsun işlemcinin kapladığı alan telefon içindeki çoğu bileşenden küçüktür. Dolayısı ile daha küçük nanometrede üretilen işlemciler daha az ısınmak ve daha az güç tüketmek için üretilirler.

Ekran konusuna gelirsek Amoled ekranların batarya konusundaki başarıları tartışılamayacak şekilde üstündür.

Edit: Ayrıca batarya konusunda S6 nın şarjı neredeyse Note 4 den iyi gidiyorsa nedeni bu düşük güç tüketen donanımlardan dolayıdır.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt