Telefon Tavsiyesi s6 mi Z3 mü?

Invoke

Üye
Bir kere taşlı yola, 3-4 kere yere parkeye düşürdüm bir şey olmadı. Sonra temperli cam taktım tabi bir şey olur falan

Koruyucu yoksa arka cam çizilmiştir senin, masada dururken bile çiziliyor.

0MG90

Üye
Koruyucu yoksa arka cam çizilmiştir senin, masada dururken bile çiziliyor.
Yok hacı hep ön tarafa doğru düşüyor nedense Arka tarafı tırnağımla çiziyorum istem dışı

Tepkiler: Invoke
Bir kere taşlı yola, 3-4 kere yere parkeye düşürdüm bir şey olmadı. Sonra temperli cam taktım tabi bir şey olur falan
bir kere sandalyenin metal bir kısmına çarptım telefonu, arka kısımda çok çok ufak bir göçük oluştu Tabi kasa alüminyum olunca göçük oluyo bende

Tepkiler: 0MG90

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Az once agabeyim aradis6 shiftdelete incelemesini izlemiş. Orda telefonun sarjini yerden yeremi vurmuşlar ne). Sarji cok az gittigi icin z3 alacam dedi incelemeyi izleyen var mi ya?)

Ama hizli sarjini unutmuş s6nin

Son düzenleme:
Tepkiler: hikmet366
Doğrudur. Son zamanlarda imaj toparlaması çabası var biraz. Haklılarda yıl olmuş 2015 sen amiral cihaza 2550 mAh koyuyorsun.

Az once agabeyim aradis6 shiftdelete incelemesini izlemiş. Orda telefonun sarjini yerden yeremi vurmuşlar ne). Sarji cok az gittigi icin z3 alacam dedi incelemeyi izleyen var mi ya?)

Haklıda hızlı şarj çok büyük bir şey değil şarj çabuk bittikten sonra abin en doğru kararı vermiş

yazılım desteği derken z3 ü kastedmiştim ama z3 yazmayı unutmuşum

Shiftdelete hayatta izlemem. Tek bir yere bağlı kalmasın abin. Diğer yerleri de izlesin

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Marmaforumda kampanya varmis. 64gb s6 2500e almalmaya gidiyorum dedi hayirlisi artık: D

Doğrudur adamlara katılıyorum izledim hemde 3 4 defa telefonu almadan önce ama yinede s6 tercih ettim

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
AArkadaslar agabeyim 64gb s6 2600 tlye almış bimeksten.. Tesekkjr ederim herkese.umarim bilgi alışverişi herkese yardımcı olmuştur

Tepkiler: hikmet366, byAndroid ve abandonware

Emre

Üye
Z3 alırsan Apple çatması derler.