s6 edge g925f 6.0.1 downgrade to 5.0.2

Sponsorlu Bağlantılar

dirav

Üye
    Konu Sahibi
s6 edge g925f 6.0.1 downgrade to 5.0.2
merhabalar, s6 edge g925f kullanicisiyim android 6.0.1 surumunu kullaniyorum ve 5.0.2 surumune düşürmek istiyorum bunun bir yolu varmidir yada böyle birsey mumkunmudur mumkunse kisaca anlatirsaniz gerisini hallederim tesekkurler :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Öncelikle telefonunda gerekli olan verilerini yedekleme yapmalısın olabilecekler tamamen kendi rızanla olmaktadır sitemiz sorumlu değildir, şarjın en az %50 den fazla olsun ve bilgisayarında telefonun USB sürücüsü yüklü olsun eğer yüklü değilse buradan indirebilirsin.
Öncelikle telefonunda Ayarladan telefon hakkında/bilgisine gir ve Build number yani yapım numarasına tıklayarak Geliştirici ayarını açmalısın eğer açmışsan geri gelip Geliştirici ayarına gir ve orada USB debugging yani USB hata ayıklama kısmını işaretle.
1. Odin uygulamasını indirip çıkart klasöre içerisindekileri.
2. Lolipop 5.0.2 dosyasını indirip klasöre çıkart.
3. Telefonunu kapat ve Download moduna al.
4. Odin3-v3.10.7.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve telefonun USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. Odin uygulamasında Added diye mesaj gelecektir eğer gelmez ise USB driver da sorun var demektir onu tekrar yüklemeyi deneyin ve bu adımı tekrar edip deneyin.
5.

• Beğen
Tepkiler: dirav

dirav

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurlerimi iletiyorum daha denemedim ama deneyecegim tesekkurler