s6 abatarya

Sponsorlu Bağlantılar

askımm

Üye
    Konu Sahibi
s6 abatarya
arkadaslar s6 telefonum var ekran süresi 4.sahat 15 dka en fazla ben yüzde yüz sarj ediyorum ilk etapda 99.98 vb 90 kaadar düşüyo hızlı sonra normal birde asırı kullandıgımda yüzde on kaldımı dsüyo kapanıyo ama sarj takıyorum yüzde 6 flan sarj var şimdi herzaman yapmıyo bunu ben batarya deyiştirmek istiyorum ortalama 160 tl dedi deyiştrmek sizce dgermi deyiştirmeye .. pişman olmak istemiyorum ..lütfen fikirleriniz önnemli tsk......

hikmet366

hikmet366

Üye
Güncellemeden sonra bende de 1 2 kere yapmıştı formatla cihazı 1 2 gün kullan yine aynı sorun mevcut ise servise verin başka yerde yaptırmayın

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Saol bakalim orj nrde yaptra blirim ki samsung ana bayi yokki burda

Luck Star

Luck Star

Üye
Garantisi olsa da olmasa da serviste işlem yaptırın. Bende S6 varken 5 saat ekran süresi alıyordum ortalama.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Suan ne kullaniyorsun hocam garantide var ama root ladim yani samsung bakirkoyde var oraya gderim 5 saat iyimis ya aslinda ben bi inceleme video suna takildim orda baktim ultraguc tsarrufu modunda 4 gun normal sarjda 1 gunden fazla sre vardi ama bende yuzde yuz de 10 saat ultra guc tasarrufunda 23 saat
Degerli bilgileriniz icin cok tsekkür ark

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
hikmet366

hikmet366

Üye
Suan ne kullaniyorsun hocam garantide var ama root ladim yani samsung bakirkoyde var oraya gderim 5 saat iyimis ya aslinda ben bi inceleme video suna takildim orda baktim ultraguc tsarrufu modunda 4 gun normal sarjda 1 gunden fazla sre vardi ama bende yuzde yuz de 10 saat ultra guc tasarrufunda 23 saat
Onlar kullanıma bağlı süreler adam pek cihaz kullanıyormuş açıkçası ondan öyle gözüküyordur

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben şarjı sömüren uygulamaları kontrol ederim ve onlardan kurtulurum. Normal kullanımda 4g/wifi farketmeden 5 saat alıyordum. Sattıktan sonra güncelleme geldi ve 6 saat alanlar çıktı. Root olayı temizlenir mi bilmiyorum bir araştır belki garantiye girer.

S7 Edge aldım ben şuan. Bunda 9-10 saat alıyorum ekran süresi.

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun kardes güle güle kullan bende suan rootlu ve cogu uygulama kaldirdim yani...

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
hikmet366

hikmet366

Üye
Stock romla kalkmaz mi ? Root

Luck Star

Luck Star

Üye
Saol. Root sayanın temizleyen bir şeyler vardır belki s6 için öyle bir şey vardı. Üstüne stock rom at bitsin.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaslar s6 telefonum var ekran süresi 4.sahat 15 dka en fazla ben yüzde yüz sarj ediyorum ilk etapda 99.98 vb 90 kaadar düşüyo hızlı sonra normal birde asırı kullandıgımda yüzde on kaldımı dsüyo kapanıyo ama sarj takıyorum yüzde 6 flan sarj var şimdi herzaman yapmıyo bunu ben batarya deyiştirmek istiyorum ortalama 160 tl dedi deyiştrmek sizce dgermi deyiştirmeye .. pişman olmak istemiyorum ..lütfen fikirleriniz önnemli tsk......

Ekran süresi normal sıkıntı yok gibi pili değiştirse de aynı süreleri görürsün.

Takipçi Satın Al

Üst Alt