S5830i Samsung Galaxy Ace Orjinal Türkiye ROM Bulamadım

Sponsorlu Bağlantılar

Cyberskyx

Üye
    Konu Sahibi
S5830i Samsung Galaxy Ace Orjinal Türkiye ROM Bulamadım
Merhaba arkadaslar.

Ben telefonuma s5830i yi root etmek icin rus romu yükledim telefonda türkce dil destegi var ama mesajlarda t9un giris dillerinde ingilizce var türkce yok. ve hem normal klavyede hemde 3x4 tuslarda da türkce karakterler yok. ı ş ğ gibi. t9dan yazınca da ingilizce öneriler veriyor. bulan veya bilen biri bana yardımcı olabilir mi ben cok aradım ama bulamadım. lütfen yardımcı olun bana ya orjinal türkiye rom unu bulmam lazım eskisi gibi yapmam gerek telefonu. :/

Pianist07

Pianist07

Üye
Rom'u bilmiyorum ama Swype kullanmayı dene. Onda Türkçe dil desteği olması lazım. Yani tek sorun klavyedense sadece kullandığın klavyeyi değiştirerek sorunu çözebilirsin sanıyorum...

umutku84

umutku84

Üye
şurda var sanırım

Cyberskyx

Üye
    Konu Sahibi
Orayi denedim ama olmadi

lordofonlyx

Üye
ayni sorun bendede var rus romu yukledim ve giris dilinde turkce yok yardim edermisiniz eger orjinal rom bulursaniz cok sevinirim :(

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
ben galaxy tab'de şu an ingiliz romu kullanıyorum ve türkçe karakterler çalışıyor. Swype türkçe de sorunsuz :oke:

v_erdem28

Üye
5830 buradaki 5830i yazılımını atarsam sorun olurmu acaba

zorali

Üye
arkadaşlar kusura bakmayınbenim 5830i durduk yerde kafayı yedi. şu an açılmıyo. samsung yazısı geliyo ama açılmıyo
2.3.6 roma dönmek için cwm u kullandım olmadı. odin ile rom attım gene olmadı lütfen yardıncı olun.

Üst Alt