s5620 monte jtkh2 ojtj1 firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

archillus

Üye
    Konu Sahibi
s5620 monte jtkh2 ojtj1 firmware
arkadaşlar telefonumu kapanma ve mesaj atarken donma sorunu vardı onun için servise gönderdim sonuç gene hüsran mesaj gönderirken gönderiliyor yazısı zaman zaman takılı kalıyor ve ondan sonra arma fln yapacağım zaman arama tuşuna basınca telefon kapanıyor sonuç olarak yeni servisten geldi hala sorun devam ediyor ama cihaz versiyonu güncellenmiş ve şu anda jtkh2 ojtj1 yüklenmiş telefonuma ne yapmamız gerekiyor sizce?

maxilopez1

Üye
telefonunun bu halinden memnunsan kullan değilsen istediğin bi fw yi at :D

archillus

Üye
    Konu Sahibi
diyorumya kesinlikle memnun değilim ama stabil çalışan bi fw de bulamadım jtjl2 dede aynı sorunla karşılaşıyorum mesela ama S5620BVJF2 orange temasında hiçbir kapanma problemi fln yaşamıyorum ama ondada temasını sevmiyorum jtjlnin teması gibi olsa teması onu yükleyince bi sorun kalmıyo bu iki temayı birleştirebilmek mümkünmü? bide ben bu qwerty klavye olayını da istemiyorum mümkünse onunda olmayacağı bi firmware editleyebilirmiyim acaba kendim

darbestyle

darbestyle

Üye
Stabil çalışan istiyorsan , sana AEFJF1 veya MFJF1 önerebilirim.
AEFJF1'de task manager var menüde.stabil çalışıyor.

archillus

Üye
    Konu Sahibi
iki firmwareninde linkini alabilirmiyim acaba? bide şimdi servs bana en son başlka fw yükledi ben servise yollayacağım zaman jtjl2 yüklesem sorun olmaz demi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt